Τροχοί & TIR

Ανταλλακτικά BPW με λίγα «κλικ»

Η BPW Aftermarket Group παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή «upLink» για smartphone, tablet ή υπολογιστή, που επιτρέπει την εύρεση των δεδομένων ανταλλακτικών για τον τράκτορα και το επικαθήμενο. Δίνει τη δ
Παρασκευή 12/10/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η BPW Aftermarket Group παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή «upLink» για smartphone, tablet ή υπολογιστή, που επιτρέπει την εύρεση των δεδομένων ανταλλακτικών για τον τράκτορα και το επικαθήμενο.

Δίνει τη δυνατότητα στα συνεργεία να εντοπίζουν και να παραγγέλνουν ανταλλακτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να περιορίζουν την αναζήτησή τους σε ένα συγκεκριμένο κατασκευαστή. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι μηχανικοί είναι να σαρώσουν τον κωδικό QR του οχήματος και να επιλέξουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται.

Όταν σκανάρεται ο κωδικός QR, εμφανίζεται το πλήρες ιστορικό παραγγελιών του οχήματος, αναδεικνύοντας τα ανταλλακτικά που συνήθως χρησιμοποιούνται. Παράλληλα, απεικονίζονται οι τιμές, οι χρόνοι παράδοσης και οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις. Ανάλογα με την περιοχή, τα παραγγελθέντα προϊόντα μπορούν να φτάσουν στο όχημα, μέσα σε μόλις δύο ώρες.

Η εφαρμογή upLink αποτελεί επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος «upPlace» της BPW Aftermarket. Οι αντιπρόσωποι ανταλλακτικών της BPW Aftermarket Group θα αρχίσουν να προμηθεύουν τις αυτοκόλλητες ετικέτες με τους κώδικες QR σε συνεργεία επαγγελματικών οχημάτων από τις αρχές του 2019.

PreviousNext