Τροχοί & TIR

Νέος γερανός γάντζου MEILLER RS26

Με ανυψωτική ικανότητα 26 τόνων, απόβαρο μειωμένο κατά 850 κιλά σε σύγκριση με το προκάτοχο μοντέλο και διπλασιασμό της ταχύτητας εργασίας του, ο MEILLER RS26 που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση Baum
Τετάρτη 13/03/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Nτεμπούτο στην έκθεση Bauma 2019 θα κάνει o γερανός γάντζου MEILLER RS26, ο οποίος έχει ανυψωτική ικανότητα 26 τόνων, απόβαρο μειωμένο κατά 850 κιλά σε σύγκριση με το προκάτοχο μοντέλο και διπλάσια ταχύτητα εργασίας.
Nτεμπούτο στην έκθεση Bauma 2019 θα κάνει o γερανός γάντζου MEILLER RS26, ο οποίος έχει ανυψωτική ικανότητα 26 τόνων, απόβαρο μειωμένο κατά 850 κιλά σε σύγκριση με το προκάτοχο μοντέλο και διπλάσια ταχύτητα εργασίας.

Με ανυψωτική ικανότητα 26 τόνων, απόβαρο μειωμένο κατά 850 κιλά σε σύγκριση με το προκάτοχο μοντέλο και διπλασιασμό της ταχύτητας εργασίας του, ο MEILLER RS26 που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση Bauma 2019, είναι -σύμφωνα με τον κατασκευαστή- ο ελαφρύτερος, ταχύτερος και πιο ισχυρός γερανός του είδους του.

Είναι κατάλληλος για φορτηγά 3 και 4 αξόνων και διαθέτει δύο σειρές οπών στο πλαίσιό του, που διευκολύνουν τη βιδωτή τοποθέτηση της κατασκευής. Επιπλέον, σύμφωνα με τη MEILLER, το κλειστό προφίλ της κατασκευής, εξασφαλίζει υψηλό βαθμό στρεπτικής ακαμψίας.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το RS26 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, καθώς εκτός από τη μονάδα με τον κλασικό ολισθαίνοντα βραχίονα recovery, πλέον υπάρχει και η έκδοση «TS», η οποία διαθέτει τηλεσκοπικό περιστρεφόμενο βραχίονα. Έτσι, πέραν της δυνατότητας προέκτασης, ο βραχίονας της νέας έκδοσης μπορεί επίσης να περιστρέφεται, μια λειτουργία που επιτρέπει στο χειριστή να κρατά το κοντέινερ πιο επίπεδο κατά την ανύψωσή του.

Νέο είναι, επίσης, και το σύστημα τηλεχειρισμού «i.s.a.r.- control remote 3», το οποίο επιτρέπει στο χειριστή να έχει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του γερανού από ασφαλή απόσταση και ταυτόχρονα να διατηρεί καθαρή εικόνα της όλης διαδικασίας. Επιπλέον, οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις σε όλο τον κύκλο εργασίας αυτοματοποιούνται, χρησιμοποιώντας το έξυπνο σύστημα ελέγχου διαδοχικών κινήσεων, γεγονός που αυξάνει τόσο την απόδοση όσο και την ασφάλεια της μονάδας.

PreviousNext