Τροχοί & TIR

Τα πρώτα Stralis LNG στην Ουγγαρία

Τέσσερις τράκτορες IVECO Stralis NP 460 απέκτησε πρόσφατα η ουγγρική μεταφορική εταιρεία Duvenbeck Logisztikai Kft., τα οποία όχι μόνο αποτελούν τα πρώτα φορτηγά LNG της εταιρείας που διαθέτει στόλο
Τετάρτη 27/02/2019 - 01:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Οι επικεφαλής της Duvenbeck Logisztikai Kft. παρήγγειλαν τους τράκτορες με τις μεγαλύτερες διαθέσιμες δεξαμενές LNG (2x440 λτ.), που τους προσδίδουν αυτονομία έως και 1.100 χλμ.
Οι επικεφαλής της Duvenbeck Logisztikai Kft. παρήγγειλαν τους τράκτορες με τις μεγαλύτερες διαθέσιμες δεξαμενές LNG (2x440 λτ.), που τους προσδίδουν αυτονομία έως και 1.100 χλμ.

Τέσσερις τράκτορες IVECO Stralis NP 460 απέκτησε πρόσφατα η ουγγρική μεταφορική εταιρεία Duvenbeck Logisztikai Kft., τα οποία όχι μόνο αποτελούν τα πρώτα φορτηγά LNG της εταιρείας που διαθέτει στόλο 140 οχημάτων, αλλά επιπλέον είναι και συνολικά τα πρώτα φορτηγά της Ουγγαρίας που λειτουργούν με υγροποιημένο φυσικό αέριο.

Τα εν λόγω φορτηγά θα μεταφέρουν μέρη και ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανάμεσα στην Αυστρία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Θα έχουν κοτσαρισμένες κουρτίνες μεταφέροντας φορτία βάρους από 12 έως 18 τόνων. Κατά τα δρομολόγιά τους θα διασχίζουν τη Γερμανία, όπου τα φορτηγά φυσικού αερίου εξαιρούνται από τα διόδια. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, συνεπάγεται σε περιορισμό του λειτουργικού κόστους κατά 20%. Όταν η Ουγγαρία αποκτήσει δίκτυο ανεφοδιασμού με LNG, τα Stralis NP 460 θα χρησιμοποιούνται και σε εσωτερικές μεταφορές.

Σημειώνεται πως οι επικεφαλής της Duvenbeck Logisztikai Kft. παρήγγειλαν τους τράκτορες με τις μεγαλύτερες διαθέσιμες δεξαμενές LNG (2x440 λτ.), που τους προσδίδουν αυτονομία έως και 1.100 χλμ. Επιπλέον, φροντίζοντας τους οδηγούς τους, επέλεξαν τις ευρύχωρες ψηλές καμπίνες με άνετα καθίσματα, κλιματισμό στάθμευσης και σύγχρονα επικουρικά συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

PreviousNext