Τροχοί & TIR

WILD WOLF

The Power of the Beauty Τι κάνει όμως ξεχωριστό το ΜΑΝ της παρουσίασης και τι είναι αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ώστε να το φωτογραφίσουμε; Μα φυσικά η εξωτερική εμφάνισή του είναι αυτή που σε μ
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 14/03/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το ΜΑΝ των αδερφών Κάλλη.
Το ΜΑΝ των αδερφών Κάλλη.

The Power of the Beauty

Τι κάνει όμως ξεχωριστό το ΜΑΝ της παρουσίασης και τι είναι αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ώστε να το φωτογραφίσουμε; Μα φυσικά η εξωτερική εμφάνισή του είναι αυτή που σε μαγνητίζει από την πρώτη στιγμή. Σε πρώτη φάση μας άρεσε το γενικότερο στήσιμο του τριαξονικού με το σκούρο γκρι χρώμα της καμπίνας και της υπερκατασκευής.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τα ανοξείδωτα που έχουν τοποθετηθεί, με το γείσο, την μπάρα με τα προβόλια, τους τενόρους και φυσικά τις ζάντες αλουμινίου το φορτηγό αποκτά ξεχωριστή ταυτότητα και εμφάνιση.

Ωστόσο, το TGA είναι ευρέως γνωστό χάρη στην αερογραφία του η οποία έχει καλύψει τις πλαϊνές πλευρές και την πίσω όψη της καμπίνας. Το συγκεκριμένο θέμα της αερογραφίας επιλέχθηκε επειδή τα δύο αδέρφια κατάγονται από ορεινή περιοχή και αγαπούν τα βουνά και τη φύση.

Γι'αυτό και ζήτησαν από τον αερογραφίστα Γιώργο Λάιτμερ να κάνει μια ξεχωριστή και πρωτότυπη δημιουργία. Έτσι λοιπόν στην αριστερή πλευρά είναι καθισμένος ένας μεγαλόσωμος λύκος, αποτυπωμένος με κάθε λεπτομέρεια.

Από τη δεξιά πλευρά το μοτίβο της αερογραφίας έχει πάλι ως κεντρικό θέμα τον λύκο, αλλά εδώ έχει δοθεί έμφαση στο τοπίο, με δέντρα, βουνά και έναν μεγάλο καταρράκτη. Ο αερογραφίστας συνέχισε το έργο του και στην πίσω πλεύρα του ΜΑΝ και τώρα ο λύκος δείχνει τα δόντια του στους οδηγούς που ακολουθούν προβάλλοντας την ισχυρή θέση του στην άγρια φύση, αποδεικνύοντας ότι αυτός είναι το σύμβολο της δύναμης και της ελευθερίας.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο ιδιοκτήτης του για τη συγκεκριμένη αερογραφία ζητάει και τον ανάλογο σεβασμό, γράφοντας, Beauty Power Respect…

Διαβάστε επίσης

PreviousNext