Στην αρχή σου προξενεί δέος, εν συνεχεία έκπληξη και στο τέλος σε εντυπωσιάζει με την παρουσία του. Ο λόγος για τον άγριο λύκο που κοσμεί το τριαξονικό ΜΑΝ των αδερφών Κάλλη και σπέρνει τον τρόμο στο πέρασμά του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να ταξιδέψουμε μέχρι την Αλίαρτο όπου θα συναντήσουμε τον Βασίλη Κάλλη με το τριαξονικό TGA. Ο ίδιος επέλεξε το κατάλληλο σημείο για φωτογράφιση, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, όπου τον ακολουθούμε για να γνωρίσουμε από κοντά το λιοντάρι της Βοιωτίας.

Τι κάνει όμως ξεχωριστό το ΜΑΝ της παρουσίασης και τι είναι αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ώστε να το φωτογραφίσουμε; Μα φυσικά η εξωτερική εμφάνισή του είναι αυτή που σε μαγνητίζει από την πρώτη στιγμή. Σε πρώτη φάση μας άρεσε το γενικότερο στήσιμο του τριαξονικού με το σκούρο γκρι χρώμα της καμπίνας και της υπερκατασκευής. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα ανοξείδωτα που έχουν τοποθετηθεί, με το γείσο, την μπάρα με τα προβόλια, τους τενόρους και φυσικά τις ζάντες αλουμινίου το φορτηγό αποκτά ξεχωριστή ταυτότητα και εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Μαρτίου (371) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.