Τροχοί & TIR

Επενδύσεις και νέα προϊόντα από τη Jungheinrich

Τη νέα κοινοπραξία JT ENERGY Systems GmbH, ίδρυσαν από κοινού οι εταιρείες Jungheinrich AG και Triathlon Holding GmbH. Η νέα εταιρεία θα εδρεύει στο Glauchau της Σαξονίας, θα αρχίσει να λειτουργεί τ
Δευτέρα 22/04/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Jungheinrich παρουσίασε το νέο EFG 6 Series, ένα από τα πιο δυνατά ηλεκτρικά περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα της κατηγορίας του.
Η Jungheinrich παρουσίασε το νέο EFG 6 Series, ένα από τα πιο δυνατά ηλεκτρικά περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα της κατηγορίας του.

Τη νέα κοινοπραξία JT ENERGY Systems GmbH, ίδρυσαν από κοινού οι εταιρείες Jungheinrich AG και Triathlon Holding GmbH.

Η νέα εταιρεία θα εδρεύει στο Glauchau της Σαξονίας, θα αρχίσει να λειτουργεί τον προσεχή Αύγουστο και θα ασχολείται με την παραγωγή και ανακύκλωση μπαταριών ιόντων λιθίου. Η Jungheinrich κατέχει το 70% της κοινοπραξίας και η Triathlon το υπόλοιπο 30%.

Στο μεταξύ, η Jungheinrich παρουσίασε το νέο EFG 6 Series, ένα από τα πιο δυνατά ηλεκτρικά περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα της κατηγορίας του. Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση και είναι ειδικά σχεδιασμένο για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χονδρική πώληση ποτών και οικοδομικών υλικών ή στη μηχανολογία. Η Jungheinrich προσφέρει τη σειρά EFG 6 σε 14 εκδόσεις, με 4 διαφορετικές χωρητικότητες (6-9 τόνων), δύο κέντρα φόρτωσης (600 και 900 χλστ.) και με μπαταρίες ιόντων λιθίου ή μολύβδου-οξέος, σε χωρητικότητες από τα 1.240Ah ως τα 1.548Ah.

Παράλληλα, η Jungheinrich λάνσαρε έναν ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό φορτωτή, τον ERC 216zi, ο οποίος εξοπλίζεται με μια πλήρως ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του οχήματος (και όχι πίσω από το μηχανισμό ανύψωσης), γεγονός που προσδίδει στο όχημα ευκινησία και υψηλή δυνατότητα ελιγμών. Συγκεκριμένα, ο ERC 216zi είναι κοντύτερος κατά τουλάχιστον 170 χλστ. από τα ανταγωνιστικά του μοντέλα και είναι σύμφωνα με την εταιρεία ο πιο συμπαγής ηλεκτρικός φορτωτής της αγοράς.

Η Jungheinrich λάνσαρε έναν ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό φορτωτή, τον ERC 216zi, ο οποίος εξοπλίζεται με μια πλήρως ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του οχήματος
PreviousNext