Τροχοί & TIR

Άλλαξε το Δ.Σ. του ΟΑΣΑ

Σε αλλαγές στη διεύθυνση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ προχώρησε το Υπερταμείο (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.) σε έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Ορίστηκε νέος πρόεδ
Κυριακή 02/06/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε αλλαγές στη διεύθυνση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ προχώρησε το Υπερταμείο (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.) σε έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Ορίστηκε νέος πρόεδρος ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Ιωάννης Σκουμπούρης, ενώ νέος διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Νίκος Αθανασόπουλος. Το Υπερταμείο προχώρησε στην απομάκρυνση πέντε από τα συνολικά έξι μέλη του Δ.Σ. Στο νέο Δ.Σ. του ΟΑΣΑ τοποθετήθηκαν μέλη που έχουν εμπειρία στον κλάδο των συγκοινωνιών αλλά και στη χρηματοδότηση έργων υποδομών.

Έτσι, πέραν του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν ο Άγγελος Αμδίτης, ο Νικόλαος Καλατζής, η Βασιλική Κεφαλά, η Βασιλική Δημητρακοπούλου (εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών) και, τέλος, εκπρόσωπος των εργαζομένων. Μετά τις παραπάνω αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιου του ΟΑΣΑ αναμένεται να ξεκινήσουν διαδικασίες αξιολόγησης των πεπραγμένων των Διοικητικών Συμβουλίων της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ, δηλαδή των δύο θυγατρικών εταιρειών του Οργανισμού.

PreviousNext