Τροχοί & TIR

Υπερπαραγωγή σασμάν Allison στην Ουγγαρία

Μετά από 19 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, βγήκε από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Allison Transmission που βρίσκεται στο Szentgotthard της Ουγγαρίας, το υπ’ αριθμόν 250.000 αυτόματο κιβώτ
Τετάρτη 14/08/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από 19 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, βγήκε από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Allison Transmission που βρίσκεται στο Szentgotthard της Ουγγαρίας, το υπ’ αριθμόν 250.000 αυτόματο κιβώτιο της αμερικάνικης μάρκας.

Πρόκειται για το μοντέλο Series 4000 Torqmatic, το οποίο θα τοποθετηθεί στο τουριστικό λεωφορείο Van Hool ΕΧ. «Νιώθω υπερήφανος όταν σκέφτομαι πως υπάρχουν 250 χιλιάδες κιβώτια σε όλο τον κόσμο, τα οποία συναρμολογήθηκαν εδώ στο Szentgotthard, από αυτή τη μικρή αλλά αφοσιωμένη ομάδα», δήλωσε ο διευθυντής του εργοστασίου της Allison Transmission Hungary, Peter Rezsnyak.

Σημειώνεται, πως η Allison Transmission διαθέτει ένα ακόμα εργοστάσιο εκτός Β. Αμερικής, το οποίο εδρεύει στην Ινδία. Σε ό,τι αφορά στη μονάδα της Ουγγαρίας, αρχικά εκεί παραγόταν το μοντέλο Series 3000, ενώ από το 2005 και μετά κατασκευάζεται και το Series 4000. Το 2011, το εργοστάσιο μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις και δημιουργήθηκε το κέντρο εξατομίκευσης (customization center), όπου κατασκευάζονται αυτόματα κιβώτιο για οχήματα ειδικών χρήσεων.

Επιπλέον, από το 2012 λειτουργεί το κέντρο Allison Customer Experience Center & Drive Track (ACE), στο οποίο οι πελάτες της μάρκας μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα της και να οδηγήσουν φορτηγά που φέρουν αυτόματα κιβώτια της Allison.

PreviousNext