Τροχοί & TIR

Πιστοποίηση OnLine Data

Το ISO 27001:2013, που είναι το σημαντικότερο πρότυπο ασφαλείας πληροφοριών παγκοσμίως, έλαβε η εταιρεία OnLine Data A.E. μετά από αξιολόγηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της. Η αξιολόγηση επικεντ
Τετάρτη 14/08/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το ISO 27001:2013, που είναι το σημαντικότερο πρότυπο ασφαλείας πληροφοριών παγκοσμίως, έλαβε η εταιρεία OnLine Data A.E. μετά από αξιολόγηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της.

Η αξιολόγηση επικεντρώθηκε στην τεχνολογία των παρεχόμενων πληροφοριών, στις τεχνικές ασφάλειας, στην ανάπτυξη και προστασία του παραγόμενου λογισμικού, καθώς και στα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών που αξιοποιούνται.

Ο Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πιστοποίηση της OnLine Data με το σημαντικότερο πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών παγκοσμίως ISO27001:2013 στο σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας: Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων, Εξυπηρέτηση Πελατών, Εσωτερική Λειτουργία, Διαχείριση Έργων, Συμβουλευτική και Μελετητική Δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουμε έμπρακτα την προσήλωσή μας στην ασφάλεια των πελατών και συνεργατών μας, εξασφαλίζοντας την μεγαλύτερη αξία που υπάρχει σήμερα και είναι η πληροφορία».

Με 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή, η Online Data είναι μια από τις ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο της πληροφορικής, με προσανατολισμό στις ολοκληρωμένες λύσεις για τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Ο μηδενικός δανεισμός της OnLine Data, καθώς και η σταθερή οικονομική της πορεία την κατατάσσουν στις πλέον υγιείς επιχειρήσεις του κλάδου της πληροφορικής. Ήδη προϊόντα της OnLine Data που σχετίζονται με το Freight Forwarding και το Fleet Management πωλούνται πλην της Κύπρου, στη Ρουμανία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα κατέχει μερίδιο 90% στην αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Η OnLine Data είναι μέλος της ομάδας εργασίας για EDI των Ηνωμένων Εθνών (UN/ECFACT).

PreviousNext