Ο δρόμος μας αυτή τη φορά θα μας οδηγήσει στο Στεφανοβίκειο Βόλου στο κατάστημα βελτιώσεων των αδερφών Ναούμ, όπου θα συναντήσουμε τον Γιώργο Ναούμ, με τους ανθρώπους της Katsiadas Group.

Εκεί μας περιμένει ο Βαγγέλης Κατσιάδας με τον γιο του Νίκο και τον ανιψιό του Γιάννη Λεπενιώτη. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας τους βρίσκονται στη Λαμία, το Καρπενήσι και τη Δυτική Φραγκίστα και ο στόλος τους αποτελείται από αρκετά επικαθήμενα, όλα προσεγμένα και σε άριστη κατάσταση.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Volvo FH, Γιάννης Λεπενιώτης, παρέδωσε τα κλειδιά στον μάστορα Γιώργο Ναούμ και μετά από λίγες μέρες πήγε στο Στεφανοβίκειο για να το παραλάβει. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού για να απαθανατίσει τις στιγμές και φυσικά, τη μαύρη μαγεία, το εντυπωσιακό αυτό Volvo. Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, με έντονη βροχόπτωση, ωστόσο, η καλή παρέα και η ευχάριστη διάθεση των παρευρισκομένων έφτιαξε αμέσως την ατμόσφαιρα. Άλλωστε το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησε το Volvo και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αυτό.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το Volvo είναι μαύρη μαγεία. Χωρίς να βάλει πρόσθετες πινελιές επάνω του ο Γιάννης, ο τράκτορας έχει επιβλητική και δυναμική εμφάνιση. Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα του μαύρου χρώματος το οποίο προσφέρει όγκο αλλά και των νίκελ που βρίσκονται διάσπαρτα επάνω του.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση του Black Power στο τεύχος Φεβρουαρίου (382) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.