Τροχοί & TIR

Black Power

Ο δρόμος μας αυτή τη φορά θα μας οδηγήσει στο Στεφανοβίκειο Βόλου στο κατάστημα βελτιώσεων των αδερφών Ναούμ, όπου θα συναντήσουμε τον Γιώργο Ναούμ, με τους ανθρώπους της Katsiadas Group. Εκεί μας π
από Παύλος Μαυρομύτης | Παρασκευή 07/02/2020 - 13:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το FH του Γιάννη Λεπενιώτη έτοιμο για δρομολόγια στα ορεινά της Ευρυτανίας.
Το FH του Γιάννη Λεπενιώτη έτοιμο για δρομολόγια στα ορεινά της Ευρυτανίας.

Ο δρόμος μας αυτή τη φορά θα μας οδηγήσει στο Στεφανοβίκειο Βόλου στο κατάστημα βελτιώσεων των αδερφών Ναούμ, όπου θα συναντήσουμε τον Γιώργο Ναούμ, με τους ανθρώπους της Katsiadas Group. Εκεί μας περιμένει ο Βαγγέλης Κατσιάδας με τον γιο του Νίκο και τον ανιψιό του Γιάννη Λεπενιώτη. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας τους βρίσκονται στη Λαμία, το Καρπενήσι και τη Δυτική Φραγκίστα και ο στόλος τους αποτελείται από αρκετά επικαθήμενα, όλα προσεγμένα και σε άριστη κατάσταση.

Αποκαλυπτήρια

Ο νέος ιδιοκτήτης του FH, Γιάννης Λεπενιώτης, παρέδωσε τα κλειδιά στον μάστορα Γιώργο Ναούμ και μετά από λίγες μέρες πήγε στο Στεφανοβίκειο για να το παραλάβει. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού για να απαθανατίσει τις στιγμές και φυσικά, τη μαύρη μαγεία, το εντυπωσιακό αυτό Volvo.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, με έντονη βροχόπτωση, ωστόσο, η καλή παρέα και η ευχάριστη διάθεση των παρευρισκομένων έφτιαξε αμέσως την ατμόσφαιρα. Άλλωστε το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησε το Volvo και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αυτό.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το Volvo είναι μαύρη μαγεία. Χωρίς να βάλει πρόσθετες πινελιές επάνω του ο Γιάννης, ο τράκτορας έχει επιβλητική και δυναμική εμφάνιση. Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα του μαύρου χρώματος το οποίο προσφέρει όγκο αλλά και των νίκελ που βρίσκονται διάσπαρτα επάνω του.

Όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του, αναμένονται αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση του αυτοκινήτου με αερογραφίες στις πόρτες, βάψιμο στις ζάντες και την προσθήκη μερικών ανοξείδωτων. Οπτικά, ιδιαίτερη αξία αποκτά το μέρος πάνω από το σασί χάρη στο κάλυμμα που τοποθετήθηκε και βάφτηκε επίσης στο χρώμα του τράκτορα.

Καμπίνα… κινητό σαλόνι

Τελειώνοντας την εξωτερική φωτογράφιση του τράκτορα, εν μέσω δυνατής βροχόπτωσης, ήρθε η στιγμή να περάσουμε στο εσωτερικό. Επιβιβαστήκαμε στην καμπίνα, ο Γιάννης μας υποδέχθηκε με λαϊκά τραγούδια και πριν του το ζητήσουμε, αυτός το σκέφτηκε από μόνος του. Μας έκανε μια ολιγόλεπτη βόλτα δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα και το χρόνο να θαυμάσουμε το εσωτερικό του FH.

Ο μάστορας Γιώργος Ναούμ κάθε φορά πρωτοτυπεί με ωραίες ταπετσαρίες, δίνοντας σε κάθε φορτηγό το δικό του ξεχωριστό τόνο και στίγμα, κάνοντάς το φανταστικό. Το ίδιο έκανε με το αυτοκίνητο της παρουσίασης το οποίο έντυσε με καπιτονέ επενδύσεις, με ζεστά χρώματα και ωραία σχέδια. Εκτός από τους κρυφούς και φανερούς φωτισμούς, στους οποίους ειδικεύεται άλλωστε ο Γιώργος, ασχολήθηκε και με την ψυχαγωγία του οδηγού, τοποθετώντας ηχοσύστημα με κρυστάλλινο ήχο, τηλεόραση καθώς επίσης και μίνι bar για τις ώρες ανάπαυσης και χαλάρωσης, μετά το δρομολόγιο.

Το ραντεβού μας με τον Γιάννη και τους ανθρώπους της Katsiadas Group ανανεώνεται σύντομα σε ένα δρομολόγιο από τη Λαμία μέχρι τη Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας, καταγράφοντας από κοντά τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της δουλειάς τους.

PreviousNext