Τροχοί & TIR

Σε εξαγωγές το 80% των λεωφορείων TEMSA

Μετά από τις Η.Π.Α. και τη Γερμανία, η TEMSA συνεχίζει τις επενδύσεις ιδρύοντας μια νέα υπερπόντια εταιρεία στη Γαλλία, η οποία αποτελεί την πρώτη εξαγωγική αγορά της τούρκικης μάρκας, καθώς εκεί κυ
Παρασκευή 28/02/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από τις Η.Π.Α. και τη Γερμανία, η TEMSA συνεχίζει τις επενδύσεις ιδρύοντας μια νέα υπερπόντια εταιρεία στη Γαλλία, η οποία αποτελεί την πρώτη εξαγωγική αγορά της τούρκικης μάρκας, καθώς εκεί κυκλοφορούν περισσότερα από 5.000 λεωφορεία της.

«Κατά το 20ο έτος παρουσίας μας στη γαλλική αγορά, κάνουμε ένα ακόμα βήμα με τη νέα μας προσπάθεια, ώστε να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα τις πωλήσεις, τις υπηρεσίες μετά την πώληση, τα ανταλλακτικά και τα μεταχειρισμένα οχήματα. Έτσι, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ταχύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και να εισαγάγουμε νέα προϊόντα πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, αυτή η εταιρεία θα μας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στην επίτευξη των στόχων μας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αυξάνοντας το μερίδιό μας στην αγορά», δήλωσε ο CEO της TEMSA Aslan Uzun.

Χίλια TEMSA στη Γερμανία

Στο μεταξύ, με την απόκτηση 20 μονάδων του TEMSA LF 12 από την εταιρεία Kaberich που αποτελεί μέλος της Flixbus, η τούρκικη μάρκα διαθέτει πλέον στη Γερμανία πάνω από 1.000 λεωφορεία της. Υπενθυμίζεται, επίσης, πως στο δίκτυο της Flixbus εντάχθηκε πέρυσι η Kamil Koç, η οποία αποτελεί την πιο μεγάλη εταιρεία της Τουρκίας, καθώς τα πούλμαν της εξυπηρετούν 61 πόλεις και μόνο το 2018 μετέφεραν πάνω από 20 εκ. επιβάτες.

«Εξάγουμε το 80% της παραγωγής μας σε αναπτυγμένες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Αυστρία και η Σουηδία, καθώς και στις ΗΠΑ. Δίνουμε τη μεγαλύτερη σημασία στην ευρωπαϊκή αγορά, ειδικότερα στη Γερμανία και είμαστε υπερήφανοι για την παρουσία μας στη γερμανική αγορά λεωφορείων», τόνισε ο γενικός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της TEMSA, Hakan Koralp.

PreviousNext