Τροχοί & TIR

Ευκολία φόρτισης για τα ηλεκτρικά Mercedes-Benz

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ηλεκτρική κινητικότητα, προσφέρει η Mercedes-Benz για τα ηλεκτρικά EQ μοντέλα της όπως το EQC. Λόγος γίνεται για το πακέτο λειτουργιών και υπηρεσιών «Mercedes me», μέ
Τρίτη 17/03/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ηλεκτρική κινητικότητα, προσφέρει η Mercedes-Benz για τα ηλεκτρικά EQ μοντέλα της όπως το EQC.

Λόγος γίνεται για το πακέτο λειτουργιών και υπηρεσιών «Mercedes me», μέσω του οποίου οι υποψήφιοι αγοραστές ενός EQC, μπορούν να ρυθμίζουν την επιθυμητή θερμοκρασία πριν εισέλθουν στο όχημά τους και -κυρίως- να κάνουν χρήση των προηγμένων υπηρεσιών πλοήγησης και να απλοποιούν τη διαδικασία φόρτισης των μπαταριών, μέσω της υπηρεσίας Mercedes me Charge.

Συγκεκριμένα, με το «Mercedes me Charge» οι οδηγοί ενός Mercedes-Benz EQC ή ενός plug-in hybrid οχήματος που φέρει την τελευταία γενιά του συστήματος infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience), έχουν πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης στον κόσμο, το IONITY, με πάνω από 300 σταθμούς φόρτισης μόνο στην Ευρώπη. Η βελτιστοποιημένη πλοήγηση επιτρέπει στους πελάτες της Mercedes-Benz να βρίσκουν αυτούς τους σταθμούς εύκολα. Αυτή η απλουστευμένη πρόσβαση στους σταθμούς φόρτισης παρέχεται από την κάρτα Mercedes me Charge, την εφαρμογή Mercedes me App ή μέσω της οθόνης πολυμέσων του αυτοκινήτου. Δεν χρειάζονται ξεχωριστά συμβόλαια για αυτό, καθώς το μόνο που απαιτείται να γίνει ένας απλός έλεγχος ταυτότητας.

PreviousNext