Τροχοί & TIR

Scania Chrystalia

Το λανσάρισμα κάθε νέου μοντέλου φορτηγού συνοδεύεται από μια λαμπερή παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή παρουσία, τραβώντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνεται και για τα
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 07/04/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ασύγκριτη ομορφιά το R της ContLift.
Ασύγκριτη ομορφιά το R της ContLift.

Το λανσάρισμα κάθε νέου μοντέλου φορτηγού συνοδεύεται από μια λαμπερή παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή παρουσία, τραβώντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνεται και για τα ελληνικά Supertrucks που διαπρέπουν στα δικά μας και στα ξένα Truck Festival, όπως το νέο απόκτημα της ContLift μεταφορικής. Με έδρα τον Ασπρόπυργο τα φορτηγά του Δημήτρη Κόντου δραστηριοποιούνται στην εθνική μεταφορά και συγκεκριμένα στο χώρο των κοντέινερ. Όλα τα φορτηγά του έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Δέχτηκαν πολλαπλές επεμβάσεις στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά τους, με αποτέλεσμα να είναι από τα εντυπωσιακότερα που κυκλοφορούν στη χώρα μας.

Βέβαια θα ήμασταν άδικοι απέναντί τους αν το περιορίσουμε αυτό μόνο στην Ελλάδα, καθώς είναι πλέον αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως το αυτοκίνητο της παρουσίασης πέρυσι διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης σε έκθεση του Βελγίου. Επίσης, τα φορτηγά του Δημήτρη Κόντου έχουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Έχουν γίνει με αγάπη και μεράκι από τον ίδιο και τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα, τη σύζυγό του Νατάσα και τον γιο του Κωνσταντίνο. Από κοινού σχεδιάζουν τα φορτηγά, προτείνει ο καθένας τις ιδέες του και άμεσα τις υλοποιούν.

Μαγεία χρωμάτων

Η καθιερωμένη επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της ContLift, τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, κρίνεται αναγκαία. Από τη μια θέλουμε να καμαρώσουμε τον στόλο του και από την άλλη, όλο και κάποια είδηση θα βγάλουμε σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Δημήτρη για τις βελτιώσεις στα φορτηγά του. Ευχάριστος συνομιλητής πάντοτε, μας αναφέρει συχνά τι έχει στα σκαριά και αρκετές φορές ζητάει τη γνώμη μας σε κάτι που τον απασχολεί. Όπως αυτή τη φορά όπου το δίλημμά του ήταν ως προς το χρώμα του R. Να βάψει την καμπίνα με ένα ή με τέσσερα χρώματα; Ακολουθούμε τη σίγουρη πεπατημένη του ενός χρώματος ή πάμε σε καινούργια κόλπα; Το δίλημμα ήταν μεγάλο, και η δική μας συμβουλή είναι ότι αν δεν δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, πάντα θα μένεις με την απορία. Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Η παραπάνω άποψή μας ενισχύεται από δεκάδες φίλους του φορτηγού που συναντάμε και οι οποίοι μας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους χρωματισμούς του αυτοκινήτου. Άσπρο, κόκκινο και μπλε σμίγουν αρμονικά μεταξύ τους δίνοντας ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα οι μαύρες πινελιές στο γείσο, τους καθρέφτες και δίπλα από τα πλαϊνά τζάμια, απλά βάζουν το κερασάκι στην τούρτα.

Αναστατώνει στο πέρασμά του…

Τι μας άρεσε όμως περισσότερο στο R της ContLift, μας ρώτησαν κάποιοι φίλοι. Μα θέλει και ερώτημα; Ό, τι αρέσει σε όλους! Η αερογραφία που έχει σχεδιαστεί στην πλάτη της καμπίνας, η οποία απεικονίζει μια πανέμορφη κοπέλα, χωρίς ρούχα, να κοιτάει προκλητικά τους πάντες, φορώντας χειροπέδες. Το Sexy κορίτσι έχει και τατουάζ με διάφορα σχέδια στα χέρια του. Το πρόσωπό της έχει όμορφα χαρακτηριστικά και είμαστε βέβαιοι ότι από κανέναν άντρα δεν περνά απαρατήρητο.

Ταξίδι αλά Δανία!

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου επίσης είναι ένα κόσμημα, καθώς ξεφεύγει από τις καθιερωμένες δερματίνες, με το σχέδιο και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν να θυμίζει τα εσωτερικά των δανέζικων φορτηγών. Οι βελούδινες επενδύσεις με τους διάφορους χρωματισμούς επιτυγχάνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, το οποίο τελικά μαγεύει τον οδηγό του και στο τέλος του δρομολογίου δεν θέλει να κατέβει από την καμπίνα. Βέβαια, η πλάτη του εσωτερικού της καμπίνας είναι για βραβείο! Εκεί το σκηνικό αλλάζει καθώς γίνεται πιο ...παιχνιδιάρικο. Οι γόβες, τα μαστίγια, οι χειροπέδες και άλλα τέτοια «παρελκόμενα», σε προδιαθέτουν για άλλα κόλπα…

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι το Christalia που έχει γράψει ο ιδιοκτήτης του στο παρμπρίζ δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο συμβολισμό, απλά είναι ένα όνομα που αρέσει στον ίδιο και ονόμασε έτσι το R.

PreviousNext