Τροχοί & TIR

Θάλαμοι Kögel Cool – PurFerro

Δεκαπέντε ψυκτικούς θαλάμους Kögel Cool – PurFerro ενέταξε πρόσφατα στον στόλο της η εταιρεία WETRALOG, η οποία ασχολείται με τα logistics τροφίμων και αποτελεί μέλος του ομίλου Westfleisch Group. Σ
Κυριακή 24/05/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Δεκαπέντε ψυκτικούς θαλάμους Kögel Cool – PurFerro ενέταξε πρόσφατα στον στόλο της η εταιρεία WETRALOG, η οποία ασχολείται με τα logistics τροφίμων και αποτελεί μέλος του ομίλου Westfleisch Group.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός των θαλάμων και οι υψηλές δυνατότητες εξατομίκευσής τους, ήταν οι βασικοί λόγοι που τους οδήγησαν στους θαλάμους της Kögel, με τους οποίους θα μεταφέρουν κυρίως κρέατα.

Σημειώνεται, πως τα τριαξονικά (1ος και 3ος άξονας τεμπέλης) ψυγεία έχουν απόβαρο που ξεκινά από τα 7.170 κιλά και προσφέρουν ωφέλιμο φορτίο έως και 27 τόνων. Υποστηρίζουν τη λειτουργία κλαρκ 7,2 τόνων και ο πείρος ζεύξης τους μπορεί να δεχθεί φορτία έως και 15 τόνων.

Τα τρέιλερ πληρούν τις απαιτήσεις HACCP για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών όσον αφορά τις μεταφορές τροφίμων. Παράλληλα, συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ATP/FRC και έρχονται με ένα πιστοποιητικό ασφάλισης φόρτου ως στάνταρ, σύμφωνα με το πρότυπο EN 12642 Code XL, γεγονός που δείχνει ότι είναι κατάλληλα για τη μεταφορά γενικού φορτίου και παλετοποιημένων εμπορευμάτων.

Τα Kögel Cool - PurFerro φέρουν ένα ειδικό αφρώδες πολυμερές, το οποίο έχει ισχυρές μονωτικές ιδιότητες και είναι πλήρως απαλλαγμένο από CFC (φθοροχλωράνθρακες). Στην οροφή έχει τοποθετηθεί ένα εσωτερικό φιλμ από PVC. Συνολικά, τα τοιχώματα πάχους 60 χλστ., η οροφή των 85 χλστ. και το δάπεδο των 125 χλστ., κατασκευάζονται από την Kögel προκειμένου να εξασφαλίζουν χαμηλό συντελεστή θερμικής μεταφοράς. Αυτή η αποτελεσματική προστασία από τις επιπτώσεις της θερμοκρασίας μειώνει την κατανάλωση ενέργειας αλλά και το κόστος. Ολόκληρο το πλαίσιο του οχήματος διαθέτει, επίσης, μακρόχρονη προστασία από τη διάβρωση, χάρη στην επίστρωση νανοκεραμικής και καθοδικής βαφής, συμπληρωμένη με επίστρωση UV βερνικιού.

Στον βασικό εξοπλισμό των θαλάμων Cool – PurFerro, περιλαμβάνεται ακόμα και το σύστημα τηλεματικής Kögel Telematics. Χάρη στο πακέτο τηλεματικής CoolTrailer, το οποίο συνδυάζει τις υπηρεσίες PosControl, TrailerControl, EBSControl και TempControl, η μονάδα τηλεματικής στέλνει στη διαδικτυακή πύλη Kögel Telematics δεδομένα όπως τη θέση του ρυμουλκούμενου σε πραγματικό χρόνο, την κατάσταση σύζευξης, τα δεδομένα του EBS, τη θερμοκρασία χώρου, τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας ψύξης και τις παραμετροποιημένες ονομαστικές τιμές.

PreviousNext