Τροχοί & TIR

Irizar-Scania σε αποκλειστική συνεργασία στη Γερμανία

Σε συμφωνία συνεργασίας με τη Scania Γερμανίας προχώρησε πρόσφατα η Irizar, για την αποκλειστική πώληση στη χώρα της γκάμας των πούλμαν Irizar-Scania. Η ισπανική εταιρεία φιλοδοξεί να ενισχύσει τη θ
Σάββατο 23/05/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε συμφωνία συνεργασίας με τη Scania Γερμανίας προχώρησε πρόσφατα η Irizar, για την αποκλειστική πώληση στη χώρα της γκάμας των πούλμαν Irizar-Scania.

Η ισπανική εταιρεία φιλοδοξεί να ενισχύσει τη θέση της στους τομείς των υπεραστικών λεωφορείων και πούλμαν, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα μοντέλων (Irizar i8, i6S και i6), αλλά και το προαστιακό μοντέλο Irizar i4.

Σημειώνεται, πως τα πούλμαν Irizar-Scania θα πωλούνται στη Γερμανία μέσω του δικτύου διανομής της Scania, το οποίο διαθέτει 17 εξειδικευμένα τεχνικά κέντρα και ένα δίκτυο πάνω από 150 εξουσιοδοτημένων συνεργείων, όπως και ένα ολοκαίνουργιο κέντρο μεταχειρισμένων λεωφορείων.

Η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών θα είναι εγγυημένη χάρη στο κέντρο ανταλλακτικών Scania Parts Centre του Βελγίου και μια αποθήκη στη Βρέμη που δημιουργήθηκε ειδικά για την αποθήκευση ανταλλακτικών για τα εν λόγω λεωφορεία της Irizar.

PreviousNext