Τροχοί & TIR

Νέο Opel Vivaro Combi

Παρουσιάστηκε το νέο Opel Vivaro τρίτης γενιάς, στην επιβατική έκδοση Combi των 8+1 θέσεων. Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις διαστάσεις μήκους και εξοπλίζεται με σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες προδιαγρ
από Παναγιώτης Εμμανουήλ | Πέμπτη 16/07/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Οι φιμέ γυάλινες επιφάνειες, διευκολύνουν την απόδοση του συστήματος κλιματισμού.
Οι φιμέ γυάλινες επιφάνειες, διευκολύνουν την απόδοση του συστήματος κλιματισμού.

Παρουσιάστηκε το νέο Opel Vivaro τρίτης γενιάς, στην επιβατική έκδοση Combi των 8+1 θέσεων.

Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις διαστάσεις μήκους και εξοπλίζεται με σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες προδιαγραφών Euro 6d-TEMP. Σημειώνεται, πως οι εν λόγω τέσσερις κινητήρες φέρουν τεχνολογία επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR), δηλαδή χρειάζονται την προσθήκη AdBlue.

Αναλυτικότερα, η μικρή έκδοση «S» του νέου Vivaro Combi έχει μήκος 4,60 μ. Στα 4,95 μ. εκτείνεται η μεσαία έκδοση «M» και στα 5,30 μ. η κορυφαία «L». Η μπαγκαζιέρα των πιο πάνω εκδόσεων έχει όγκο 3,6, 4,2 και 4,9 κ.μ. αντίστοιχα. Το εξωτερικό ύψος ανέρχεται σε 1,90 μ., γεγονός που διευκολύνει την είσοδο του οχήματος σε υπόγεια πάρκινγκ, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο κατασκευαστής.

Την ευχρηστία αναβαθμίζει και το γεγονός πως το νέο Opel Vivaro Combi μπορεί προαιρετικά να αποκτηθεί με δεύτερη συρόμενη πόρτα από την πλευρά του οδηγού, κάτι που διευκολύνει την πρόσβαση στις δύο πίσω σειρές καθισμάτων. Σημειώνεται, πως τα καθίσματα της πρώτης σειράς ρυθμίζονται με 4 τρόπους και εκείνα της 2ης και 3ης σειράς αφαιρούνται δίχως τη χρήση εργαλείων, παρέχοντας πολλές επιλογές διαμόρφωσης του εσωτερικού. Για την πίσω πόρτα προσφέρονται δύο επιλογές, είτε μια ενιαία πόρτα που ανοίγει προς τα επάνω είτε δύο που ανοίγουν σε γωνία 180ο.

Δύο είναι οι επιλογές και σε συστήματα infotainment, το βασικό «Multimedia Radio» και το προηγμένο «Multimedia Navi Pro» με την 3D απεικόνιση χαρτών του GPS. Αμφότερα συνεργάζονται με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, δέχονται φωνητικές εντολές και είναι συμβατά με τα Apple CarPlay και Android Auto, προσφέροντας υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, τις οποίες αναβαθμίζουν περαιτέρω οι υπηρεσίες «OpelConnect». Συνολικά, η Opel λανσάρει το νέο Vivaro Combi με μια σειρά (στάνταρ και προαιρετικών) τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού, που αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας.

PreviousNext