Τροχοί & TIR

Παραδόσεις στην πόλη με ηλεκτρικό Ducato

Πριν ακόμα εκκινήσει η παραγωγή του E-Ducato, η Fiat Professional κλείνει ακόμα μία συνεργασία, προκειμένου να δοκιμάσει στην πράξη την απόδοση του νέου ηλεκτρικού van. Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφα
Πέμπτη 10/09/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Πριν ακόμα εκκινήσει η παραγωγή του E-Ducato, η Fiat Professional κλείνει ακόμα μία συνεργασία, προκειμένου να δοκιμάσει στην πράξη την απόδοση του νέου ηλεκτρικού van.

Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη συμφωνία με τους Ιταλικούς Σιδηροδρόμους, ο όμιλος FCA ανακοίνωσε πως θα παραδώσει ένα μοντέλο προ-παραγωγής στη μεταφορική εταιρεία Arcese Logistics Group, για να αξιολογηθούν τα οφέλη από τις μεταφορές με αμιγώς ηλεκτρικά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Το εν λόγω E-Ducato θα φέρει τις μπαταρίες των 47 kWh που υπόσχονται αυτονομία έως και 200 χλμ. (οι μεγάλες των 79 kWh προσδίδουν μέγιστη αυτονομία 360 χλμ.). Θα έχει ως βάση το κέντρο του Μιλάνου, παραδίδοντας αγαθά σε ημι-αστικές περιοχές. Παράλληλα, η χρήση του οχήματος θα προσφέρει στοιχεία, που θα βοηθήσουν στον σωστό σχεδιασμό των ιδιωτικών και δημόσιων σημείων φόρτισης.

PreviousNext