Τροχοί & TIR

Στην παραγωγή το MAN Lion’s City E (+VIDEO)

Ξεκίνησε πρόσφατα η παραγωγή του 12μετρου ηλεκτρικού ΜΑΝ Lion’s City E, στο εργοστάσιο της MAN Truck & Bus στο Σταραχοβίτσε της Πολωνίας, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκτεταμένο πρόγραμμα δ
Τετάρτη 13/01/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησε πρόσφατα η παραγωγή του 12μετρου ηλεκτρικού ΜΑΝ Lion’s City E, στο εργοστάσιο της MAN Truck & Bus στο Σταραχοβίτσε της Πολωνίας, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών του οχήματος σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Σημειώνεται, πως στο ίδιο εργοστάσιο θα ακολουθήσει περίπου έξι μήνες αργότερα η παραγωγή του Lion’s City 18 E των 18 μέτρων. Ανάμεσα στους πρώτους πελάτες της ΜΑΝ, είναι η εταιρεία δημόσιων μεταφορών Hamburg-Holstein (VHH) του Αμβούργου, η οποία παρέλαβε 17 μονάδες του Lion’s City E. Επιπλέον, η μεγαλύτερη εταιρεία της Σκανδιναβίας, Nobina Sverige AB, παρήγγειλε 22 ηλεκτρικά λεωφορεία ΜΑΝ για το Μάλμε της Σουηδίας.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η γερμανική εταιρεία προχώρησε σε αναβάθμιση του πολωνικού εργοστασίου, επανεκπαιδεύοντας παράλληλα περίπου 3.500 υπαλλήλους του, προκειμένου αυτοί να εξοικειωθούν με την ηλεκτροκίνηση. Το Lion’s City E θα παράγεται σε μία γραμμή -μαζί με τις συμβατικές του εκδόσεις- στο εργοστάσιο, στο οποίο το 2019 κατασκευάστηκαν περισσότερα από 2.300 λεωφορεία και περίπου 1.400 εκδόσεις σασί της ΜΑΝ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο της ΜΑΝ, την παρουσίαση των μπαταριών του ηλεκτρικού λεωφορείου.

Video URL
PreviousNext