Τροχοί & TIR

Στην Ελλάδα τα νέα Actros F και Edition 2 (+VIDEOS)

Διαθέσιμες για παραγγελία στη χώρα μας είναι δύο νέες εκδόσεις του Actros, η περιορισμένης παραγωγής «Edition 2» και η πιο προσιτή «F». Αναλυτικότερα, το νέο Actros F προτάσσει μια πιο ελκυστική σχ
από Παναγιώτης Εμμανουήλ | Κυριακή 07/03/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Τον Απρίλιο ξεκινά η παραγωγή των νέων Actros F (αριστερά) και Edition 2 (δεξιά).
Τον Απρίλιο ξεκινά η παραγωγή των νέων Actros F (αριστερά) και Edition 2 (δεξιά).

Διαθέσιμες για παραγγελία στη χώρα μας είναι δύο νέες εκδόσεις του Actros, η περιορισμένης παραγωγής «Edition 2» και η πιο προσιτή «F».

Αναλυτικότερα, το νέο Actros F προτάσσει μια πιο ελκυστική σχέση τιμής-απόδοσης και απευθύνεται κυρίως στους πελάτες που δεν χρειάζονται οπωσδήποτε όλες τις καινοτομίες της τελευταίας γενιάς του μοντέλου. Μάλιστα, με το Actros F, προστίθεται μια νέα έκδοση καμπίνας στο χαρτοφυλάκιο των φορτηγών Mercedes-Benz.

Η νέα καμπίνα οδηγού στις εκδόσεις StreamSpace ή BigSpace με πλάτος 2,5 μέτρα και ύψος τούνελ κινητήρα 120 χλστ. προσφέρει -σύμφωνα με την εταιρεία- εξαιρετική ευρυχωρία και χαμηλότερο ύψος επιβίβασης και αποβίβασης για τον οδηγό με μόνο τρία σκαλοπάτια. Το Actros F, το οποίο διατίθεται σε 17 διαφορετικά μοντέλα, προσφέρεται για χρήση σε κλασσικές και τοπικές μεταφορές, ειδικότερα ως όχημα με εναλλασσόμενη υπερκατασκευή, ανατρεπόμενη καρότσα ή όχημα μεταφοράς χύδην φορτίου.

Σημειώνεται, πως το νέο Actros F διατίθεται με Classic Cockpit και συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες στον βασικό εξοπλισμό. Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης, το αυτόματο σύστημα κλιματισμού και αρκετά χαρακτηριστικά προαιρετικού εξοπλισμού, διατίθεται επίσης το νέο Multimedia Cockpit 10 ιντσών με τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Στοιχεία του προαιρετικού εξοπλισμού είναι επίσης τα συστήματα Predictive Powertrain Control και Sideguard Assist, ενώ αντίθετα, στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται η υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης Active Brake Assist πέμπτης γενιάς (ABA 5) και το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας.

Αναφορικά με το Actros Edition 2, υπενθυμίζεται πως αυτό θα παραχθεί σε μόλις 400 μονάδες. Το πολυτελές φορτηγό ξεχωρίζει με το εξατομικευμένο στιλ του και φέρει έως και 40 επιπλέον στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό, καθώς και σχεδιαστικές λεπτομέρειες από το μοντέλο Edition 1. Στην καμπίνα, μεταξύ πολλών άλλων, συναντάμε επενδύσεις στο ταμπλό και στις χειρολαβές από δέρμα νάπα, λεπτομέρειες με φινίρισμα όψης ανθρακονημάτων και φινιστρίνι οροφής με ατμοσφαιρικό φωτισμό. Εξωτερικά, πέρα από τα ειδικά γραφικά, το Edition 2 φέρει πρόσθετους προβολείς LED, σκαλοπάτια από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα φωτιζόμενο αστέρι Mercedes-Benz και πολλά άλλα.

Το Edition 2 διατίθεται για όλα τα διαξονικά και τριαξονικά μοντέλα της τελευταίας γενιάς Actros με καμπίνα GigaSpace και BigSpace. Η απόχρωση της καμπίνας μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα από τον υποψήφιο αγοραστή, αλλά το μπροστινό τμήμα του οχήματος βάφεται πάντα σε γκρι μεταλλικό. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει έξι πακέτα (ασφάλειας, άνεσης, οδήγησης, ορατότητας, media και Extra Line).

Video URL
Video URL
PreviousNext