Ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα στον τουρισμό και μαζί ήρθε και το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για την αγορά νέων οχημάτων για τις επιχειρήσεις τους με σημείο αναφοράς τα εννιαθέσια αυτοκίνητα. Η απόκτηση ενός καινούργιου μοντέλου προσφέρει πολλαπλά οφέλη στις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην οικονομία των μετακινήσεων, στην άνεση των επιβατών καθώς επίσης στην εργονομία και την πρακτικότητα για τον οδηγό.

Στην κατηγορία αυτή η value for money επιλογή της Mercedes-Benz είναι το Vito Tourer Dark Edition, το οποίο συνδυάζει όλα τα παραπάνω με την εγγύηση και την αξιοπιστία της γερμανικής φίρμας καθώς και με ευέλικτες προτάσεις χρηματοδότησης και προνομιακή τιμή.  

Dark Edition  

vito tourer dark edition λίμνη δοιρανη
Το Vito Tourer Dark Edition με φόντο τη λίμνη Δοϊράνη. Στα πλεονεκτήματά του σημειώνουμε τη χαμηλή κατανάλωση σε μικτό κύκλο με 7 λίτρα/100 χλμ. (δικές μας μετρήσεις).

 

Η ειδική έκδοση Dark Edition έρχεται να αναβαθμίσει το Vito Tourer και στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνει δύο συρόμενες πλαϊνές πόρτες για την είσοδο των επιβατών, μαύρο μεταλλικό χρώμα (Obdisian) και επιπλέον επένδυση των τροχών.

Η ειδική έκδοση αναγνωρίζεται και από τα δύο αυτοκόλλητα στην μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου. Ο εμπρός και πίσω προφυλακτήρας, η μάσκα και οι καθρέφτες είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, αναβαθμίζοντας τη συνολική εικόνα του οχήματος.

Το ύψος του είναι 1.890 χιλιοστά που πρακτικά σημαίνει ότι χωράει στα περισσότερα υπόγεια γκαράζ, σε κλειστούς χώρους στάθμευσης καθώς και στα πλυντήρια αυτοκινήτων. Το μήκος του είναι 5.370 χιλιοστά και το μικτό του βάρος είναι στα 3.100 κιλά, με το επιτρεπόμενο φορτίο ρυμούλκησης να ορίζεται στα 2.000 κιλά με φρένα και στα 750 κιλά δίχως φρένα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Vito Tourer είναι διαθέσιμο σε τρία μήκη αμαξώματος: το compact, το long και το extra long έτσι ώστε να προσαρμόζεται άμεσα στις ανάγκες του πελάτη. Το πίσω καπό ανοίγει εύκολα προς τα πάνω, επιτρέποντας τη φόρτωση και εκφόρτωση αποσκευών ή φορτίων μεγάλου όγκου. Το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης είναι 2.883 χιλιοστά και η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου φτάνει τα 1,39 κ.μ.  

To καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, οπότε ήρθε η ώρα για μακρινές εξορμήσεις. Στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί παραλαμβάνουμε το Vito Tourer από την Κηφισιά και φτάνουμε μέχρι τη λίμνη Δοϊράνη καταγράφοντας τις ομορφιές της χώρας μας αλλά και την οδηγική συμπεριφορά του οχήματος. Ακολουθήστε μας…