Άνεση, ασφάλεια, εξυπηρέτηση είναι το τρίπτυχο επιτυχίας των ανθρώπων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ροδόπης Α.Ε το οποίο εφαρμόζουν καθημερινά προς όφελος των επιβατών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ταξιδιώτες. 

Με συχνές αντικαταστάσεις λεωφορείων το ΚΤΕΛ διαθέτει ένα νέο και σύγχρονο στόλο λεωφορείων, με τους ιδιοκτήτες να επενδύουν παρά τη δύσκολη συγκυρία, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της επιχείρησης.  Άλλωστε, ήδη τα σημάδια είναι θετικά και όλοι ευελπιστούν σε γρήγορη ανάκαμψη, ώστε οι επιβατικές μεταφορές να ανακτήσουν πάλι το χαμένο πελατολόγιό τους.

volvo irizar
«Το παλιό μου λεωφορείο (αριστερά) έφερε το καινούργιο», μας λέει συγκινημένος ο Ευθύμιος Λουκάς.

Xαρακτηριστική περίπτωση επενδυτή αποτελεί ο Ευθύμιος Λουκάς, αυτοκινητιστής δεύτερης γενιάς, ο οποίος πριν από λίγους μήνες αγόρασε ένα καινούργιο Volvo Irizar i6s για τα δρομολόγια από και προς την ΚομοτηνήΣε ένα από αυτά συνταξίδεψε ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης.

Mε αφετηρία την Αθήνα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ευθύμιο Λουκά για τη Volvo επιλογή του, καταγράφοντας παράλληλα σημαντικά στοιχεία για τη συμπεριφορά του οχήματος, τη λειτουργία του συστήματος V.D.S, την απόδοση του κινητήρα, τη συνεργασία του με το I-Shift και, βέβαια, την κατανάλωσή του. Είναι γεγονός πως το πολυτελές Irizar i6s προσφέρει στον επιβάτη μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού.

Στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει και όταν ο επιβάτης δει το Volvo Irizar i6s στις ρεμίζες, τότε, σίγουρα θα νιώσει ασφάλεια και ικανοποίηση που θα ταξιδέψει με ένα σύγχρονο λεωφορείο. Άλλωστε οι απαιτήσεις του επιβατικού κοινού είναι αυξημένες πλέον, ζητώντας λεωφορεία που θα κάνουν το ταξίδι του άνετο και ευχάριστο.

Στο τεύχος Ιουλίου ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης ταξιδεύει με το καινούργιο Volvo Irizar i6s και συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη Ευθύμιο Λουκά για την εμπειρία του από το νέο λεωφορείο και την άποψή του για την οδική συμπεριφορά του Irizar στο δρομολόγιο.