Τροχοί & TIR

Scania Red Passion

Όλοι μας έχουμε κάποια πάθη, άλλα φανερά και άλλα κρυφά, τα οποία όμως δίνουν χρώμα και ένταση στη ζωή μας. Για τον κόσμο της μεταφοράς, το πάθος είναι να έχει προσεγμένα και άψογα φορτηγά στο δρόμο
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 21/08/2021 - 11:12
Κοινοποίηση στα Social Media
Scania R
Το R μεταφέρει ευπαθή προϊόντα από τη Νάουσα σε όλη την Ευρώπη.

Όλοι μας έχουμε κάποια πάθη, άλλα φανερά και άλλα κρυφά, τα οποία όμως δίνουν χρώμα και ένταση στη ζωή μας. Για τον κόσμο της μεταφοράς, το πάθος είναι να έχει προσεγμένα και άψογα φορτηγά στο δρόμο.

Αυτό είναι και το πάθος του Χρήστου Χαντζή από τη Νάουσα ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της εθνικής και της διεθνούς μεταφοράς από το 1990.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν περάσει αρκετά Scania από τα χέρια του. Σε όλα σημείο αναφοράς αποτελεί η ξεχωριστή όσο και εντυπωσιακή παρουσία τους. Όπως αυτό που δουλεύει σήμερα, έναν προσεγμένο συρμό με τον οποίο μεταφέρει ευπαθή προϊόντα.

Μια ζωή Scania

Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις, οπότε επιλέγεις πάντα τη σίγουρη λύση. Το ίδιο ισχύει και για τα φορτηγά, όταν κάποια μάρκα δεν σου βγάζει προβλήματα τότε δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξεις κάτι άλλο. Έτσι και ο Χρήστος από το 1990 μέχρι σήμερα πορεύεται με Scania, καθώς αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο χώρο του φορτηγού με ένα τριαξονικό 142, το οποίο εν συνεχεία αντικατέστησε με το 164. Με τα δύο συρόμενα μετέφερε φρούτα από τη Νάουσα προς τη λαχαναγορά της Αθήνας και λίγα χρόνια αργότερα έκανε στροφή στο International Transport, μεταφέροντας ευπαθή προϊόντα σε όλη την Ευρώπη.

Το ξεκίνημά του στη διεθνή μεταφορά συνδυάστηκε πάλι με Scania, αλλά αυτή τη φορά με έναν τράκτορα R, που αντικαταστάθηκε στην πορεία με το σημερινό, Red Passion. 

Στο TRUCK No 1 που κυκλοφορεί με το ΤΡΟΧΟΙ & TIR Αυγούστου ανεβαίνουμε στη Βόρειο Ελλάδα για να το γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε με τον Χρήστο Χαντζή.



 

PreviousNext