Τροχοί & TIR

Καυσιμάδικο DAF CF 8x4

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε πρόσφατα ένα νέο βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς καυσίμων DAF CF 410 FAD (8x4), στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Το βυτιοφόρο όχημα, χωρητικότητας περίπου
Τρίτη 06/06/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε πρόσφατα ένα νέο βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς καυσίμων DAF CF 410 FAD (8x4), στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. 

Το βυτιοφόρο όχημα, χωρητικότητας περίπου 20.000lt, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ανεφοδιασμό στο πεδίο τεθωρακισμένων και τακτικών οχημάτων.

Το βυτιοφόρο όχημα διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως την εξαιρετική ανθεκτικότητα, ποιότητα κατασκευής, άνεση και φιλικότητα προς τον οδηγό. Κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εντατικής χρήσης, το DAF CF είναι κορυφαίο για την απαιτητική αποστολή του.

Το κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας σασί του είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και ανθεκτικό. Το όχημα είναι εφοδιασμένο με κινητήρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, εξακύλινδρο, τετράχρονο, υδρόψυκτο, από τους πλέον εξελιγμένους τύπους, τεχνολογίας common rail, με turbo και Intercooler.

Στο ίδιο τεύχος #421

PreviousNext