Τροχοί & TIR

Stay STRONG

Για ορισμένους η οδήγηση ενός φορτηγού είναι ένα απλό επάγγελμα και για κάποιους άλλους είναι τρόπος ζωής. Πρόκειται για μια σημαντική διαπίστωση των οδηγών, βγαλμένη μέσα από την καθημερινότητα στη
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 18/06/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Παλαμάς team. Πάνω αριστερά ο ιδιοκτήτης του 143 Γιώργος Καρακώστας
Παλαμάς team. Πάνω αριστερά ο ιδιοκτήτης του 143 Γιώργος Καρακώστας

Για ορισμένους η οδήγηση ενός φορτηγού είναι ένα απλό επάγγελμα και για κάποιους άλλους είναι τρόπος ζωής. Πρόκειται για μια σημαντική διαπίστωση των οδηγών, βγαλμένη μέσα από την καθημερινότητα στην καμπίνα. 

«Πρέπει να το αγαπήσεις, για το κάνεις», μας λέει ο Γιώργος Καρακώστας από τον Παλαμά Καρδίτσας και θα συμφωνήσουμε μαζί του. Τον συναντούμε με το 143 του παρέα με τον Ανδρέα Καραγιάννη και το δικό του 144. Στήνουμε το ένα δίπλα στο άλλο για μια άτυπη κόντρα ομορφιάς και δύναμης!

Ο Ανδρέας Καραγιάννης παρέα με τη μητέρα του
Ο Ανδρέας Καραγιάννης παρέα με τη μητέρα του

Η κόκκινη γοητεία

Στήνουμε τα δύο θηρία το ένα δίπλα στο άλλο και τραβάμε φωτογραφίες. Εξωτερικά το κάθε αμάξι έχει τη δική του ταυτότητα και τα δικά του χαρακτηριστικά. Το 144 του Ανδρέα με τον κόκκινο χρωματισμό έχει δεχτεί ένα γενικό facelift με προβολείς, γείσο, προβόλια, τενόρια αλλά και πλαϊνά σπόιλερ από τη γενιά R. Στο εσωτερικό της καμπίνας οι πλαστικές επιφάνειες έχουν βαφεί με κόκκινο χρώμα και το υπόλοιπο μέρος της έχει ντυθεί
με επενδύσεις δερματίνης.

143… Το απόλυτο εργαλείο

Η σειρά έρχεται στο 143 του Γιώργου Καρακώστα, ένα τριαξονικό φορτηγό πραγματικό τούμπανο. Καταρχάς, η συγκεκριμένη σειρά της Scania διεκδικεί από μόνη της δάφνες ποιότητας σε όλους τους τομείς, από την εμφάνιση μέχρι τον πανίσχυρο για τα δεδομένα της εποχής του V8 κινητήρα. Επιπρόσθετα είναι ένα αυτοκίνητο που «σηκώνει» αρκετό πείραγμα στην εξωτερική εμφάνιση και στο εσωτερικό της καμπίνας. Αυτό το γνωρίζει καλά ο ιδιοκτήτης του, οπότε, ξεκίνησε τις βελτιώσεις. Χωρίς να υπερβάλλει, πέτυχε το απόλυτο για το συγκεκριμένο μοντέλο, τονίζοντας τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα Scania 143 και 144 της Παλαμάς team στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext