Τροχοί & TIR

Iveco Daily Line L: Έρχεται στην Transport Show

Κατάλληλο για τις περισσότερες εφαρμογές αστικών επιβατικών μεταφορών, το μοντέλο Daily Line της Iveco προσφέρει πληθώρα διαρρυθμίσεων που καλύπτουν κάθε απαίτηση του πελάτη. Το Daily Line με μεταξ
Τρίτη 19/09/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Κατάλληλο για τις περισσότερες εφαρμογές αστικών επιβατικών μεταφορών, το μοντέλο Daily Line της Iveco προσφέρει πληθώρα διαρρυθμίσεων που καλύπτουν κάθε απαίτηση του πελάτη. 

Το Daily Line με μεταξόνιο 4.100 χιλ. στην έκδοση L έχει μήκος 7.618 χιλ. για 22+1 θέσεις με νέα καθίσματα σε ράγες και νέες ταπετσαρίες. Προαιρετική είναι η επιλογή οπίσθιας ράμπας μεταφοράς αμαξιδίου όπως επίσης και τα καθίσματα εύκολης και γρήγορης μετακίνησης, στις τελευταίες σειρές, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση επιβατών περιορισμένης κινητικότητας.

Το πλάτος του λεωφορείου είναι 2.174 χιλ. και το συνολικό ύψος 2.846 χιλ., ενώ το εσωτερικό του ύψος είναι 2.846 ή 2.937 χιλ. Το μικτό βάρος του λεωφορείου είναι στους 6,5 τόνους και εξοπλίζεται με έναν ισχυρό 3λιτρο κινητήρα Euro 6/e απόδοσης 207 ίππων και ροπής 470.

Στο εσωτερικό, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα άνετο, πολυτελές και ιδιαίτερα φωτεινό περιβάλλον με πλούσιο εξοπλισμό. Το πάτωμα είναι ξύλινο με φινίρισμα αλουμινίου στα τελειώματα, οι πλαϊνές επενδύσεις είναι με «λουκ» δέρματος, οι αποσκευοθήκες αρκετά ευρύχωρες, διαθέτουν φωτισμό led σε συνδυασμούς χρωμάτων κ.α.

Το κιβώτιο είναι μηχανικό 6 ταχυτήτων ή (έξτρα) διατίθεται το ZF Hi-Matic. Οι αναρτήσεις του μπορεί να είναι φουσκάτες ή με φύλλα σούστας.

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός σε συστήματα ασφαλείας όπως ABS, ASR, EBD, Hill Holder κ.α. Κατ’ επιλογήν, διατίθεται ηλεκτρικό φρένο parking και ριτάρντερ της TELMA.

Για ασφαλή οδήγηση, διαθέσιμα είναι και τα συστήματα διατήρησης της λωρίδας, φρένου για αποφυγή σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα, προστασία από πλευρικές ριπές ανέμου κ.α. 

Όπως μας ενημερώνει η Π.Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ αντιπρόσωπος της IVECO στην Ελλάδα, για το Daily Line υπάρχει μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων, με την επιλογή να προστεθούν ηλεκτρονικές πινακίδες ανακοινώσεων, προεγκαταστάσεις ακυρωτικών συσκευών, και πλήκτρα αίτησης στάσης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

PreviousNext