Τροχοί & TIR

Βάφτιση με συνοδεία φορτηγών

Όλα τ’ αστέρια του ουρανού κοιτούν την ομορφιά μου και το Scania του μπαμπά θα γράφει τ’ όνομά μου… Με αυτά τα όμορφα ποιητικά λόγια ο νεοφώτιστος Γιώργος Παππάς, γιος του Χάρη και της Βασιλικής, πρ
από Παύλος Μαυρομύτης | Τετάρτη 27/12/2023 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα τ’ αστέρια του ουρανού κοιτούν την ομορφιά μου και το Scania του μπαμπά θα γράφει τ’ όνομά μου… Με αυτά τα όμορφα ποιητικά λόγια ο νεοφώτιστος Γιώργος Παππάς, γιος του Χάρη και της Βασιλικής, προσκάλεσε συγγενείς και φίλους στη βάφτισή του στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ερυθρών. 

Ο πατέρας του, ο οποίος δραστηριοποιείται στη διεθνή μεταφορά, τα κανόνισε όλα άψογα μαζί με τους συναδέλφους του. Στόλισαν κατάλληλα για την περίσταση τα τρακτόρια τους, έβαλαν λευκά και μπλε μπαλόνια και ξεκίνησαν να παραλάβουν το πιο ξεχωριστό «φορτίο». Τον μικρό Γιωργάκη. Τον συνόδευσαν μέχρι την εκκλησία, κάνοντας πολλή φασαρία, με τις κόρνες να δουλεύουν στη διαπασών. 

Δεν γνωρίζουμε ποιο επάγγελμα θα επιλέξει στο μέλλον ο Γιώργος, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει μπει ήδη το πρώτο λιθαράκι για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Scania του μπαμπά του. Ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός ο Γιωργάκης και οι γονείς του να τον χαίρονται. Στον νονό Γιάννη Μαργέτη ευχόμαστε να είναι πάντα άξιος και οι συνάδελφοι του Χάρη να έχουν καλούς δρόμους.

PreviousNext