Τροχοί & TIR

Στα Κύθηρα με Scania S

Ο συντάκτης μας, Παύλος Μαυρομύτης, ταξιδεύει με το τριαξονικό Scania S της εταιρείας Σιαμπής, από την Αθήνα στην Καλαμάτα και εν συνεχεία στα Κύθηρα καταγράφοντας σημαντικά στοιχεία του δρομολογίου.
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 16/03/2024 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το τριαξονικό μόλις επιβιβάστηκε στο λιμάνι Κυθήρων (Διακόφτι)
Το τριαξονικό μόλις επιβιβάστηκε στο λιμάνι Κυθήρων (Διακόφτι)

Στα Νότια της Πελοποννήσου βρίσκεται το νησί των Κυθήρων το οποίο παρουσιάζει έντονη μεταφορική δραστηριότητα όλο το χρόνο, με σημαντική αύξηση τους θερινούς μήνες χάρη στην τουριστική περίοδο. 

Καθημερινά αρκετά επαγγελματικά οχήματα ταξιδεύουν στο νησί, μεταφέροντας διάφορα προϊόντα και αγαθά. Ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης ταξιδεύει με το τριαξονικό Scania S της εταιρείας Σιαμπής, από την Αθήνα στην Καλαμάτα και εν συνεχεία στα Κύθηρα καταγράφοντας σημαντικά στοιχεία του δρομολογίου. Πόσο είναι το κοστολόγιο, σε τι κατάσταση βρίσκεται το οδικό δίκτυο εντός και εκτός νησιού, πόσα δρομολόγια γίνονται με τα καράβια και ποιες επιλογές διαδρομής έχει ο οδηγός, είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία δίνουμε απαντήσεις. 

Ο οδηγός του επικαθήμενου VOLVO FH 16 750  της εταιρείας Δήμος Κατεγιάννης.
Ο οδηγός του επικαθήμενου VOLVO FH 16 750 της εταιρείας Δήμος Κατεγιάννης.

Εταιρεία Σιαμπής 

Η οικογενειακή επιχείρηση Σιαμπής για τρεις συνεχόμενες γενιές δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα στη Πελοπόννησο και τη Μακεδονία με γνώμονα την ποιότητα και την απόλυτη εξυπηρέτηση. Το πελατολόγιό της περιέχει σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης όπως (super markets, cash and carry, παραδοσιακά οπωροπωλεία, εστιατόρια, τροφοδοσίες πλοίων και ξενοδοχείων). 

Ο οδηγός του S Θοδωρής Μασουρίδης (δεξιά) με τον Πέτρο Ντίλη.
Ο οδηγός του S Θοδωρής Μασουρίδης (δεξιά) με τον Πέτρο Ντίλη.

Να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα της εταιρείας είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά που συλλέγονται καθημερινά απ’ όλη την ελληνική επικράτεια. Επίσης για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς η εταιρεία πραγματοποιεί εισαγωγές απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ισπανία ,κ.α.) καθώς και από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Αργεντινή, Χιλή) αλλά και από την Αίγυπτο. 

Η εταιρεία για τη συλλογή των εμπορευμάτων από τους παραγωγούς, την πώληση και τη διανομή στους πελάτες της, διαθέτει δεκαπέντε φορτηγά-ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας εκ των οποίων τα τέσσερα είναι συρόμενα.

 Το S στη διαδρομή Καλαμάτα – Σπάρτη μέσω Ταΰγετου.
Το S στη διαδρομή Καλαμάτα – Σπάρτη μέσω Ταΰγετου.

Ακολουθήστε μας στη διαδρομή Αθήνα-Κύθηρα με το Scania S της εταιρείας Σιαμπής στο τεύχος Μαρτίου - Βρείτε το εδώ

PreviousNext