Τροχοί & TIR

VENDETTA Trucks by Kanavos

Ο Βαγγέλης Καναβός μας καλωσορίζει στην πόλη και μας παρουσιάζει τα τρία του φορτηγά.
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 26/05/2024 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Τρεις Σουηδοί με μοναδικά  χαρακτηριστικά.
Τρεις Σουηδοί με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ο Βόλος ανέκαθεν αποτελούσε αγαπημένο μας προορισμό για φωτογραφίσεις και παρουσιάσεις. Οι αυτοκινητιστές της περιοχής στο σύνολό τους φημίζονται για τα προσεγμένα φορτηγά τους καθώς και το μεράκι τους. Ο Βαγγέλης Καναβός είναι ένας από αυτούς, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει δουλέψει σκληρά, αυξάνοντας τα φορτηγά της οικογενειακής επιχείρησής του. 

Ο ίδιος μας καλωσορίζει στην πόλη και μας παρουσιάζει τα τρία του φορτηγά. Volvo και Scania μάχονται για την ανάδειξη του καλύτερου!

Ο Βαγγέλης Καναβός με φόντο τα φορτηγά του
Ο Βαγγέλης Καναβός με φόντο τα φορτηγά του

Το παρελθόν είναι εδώ 

Αν θυμάσαι και σέβεσαι την ιστορία σου, τότε μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς και φυσικά στο χώρο του φορτηγού. Ο Βαγγέλης τιμάει το παρελθόν του και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το πρώτο του Volvo FH. «Με αυτό το φορτηγό ξεκίνησα. Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα και σίγουρα η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται. Ταξίδευα από μικρή ηλικία με τον πατέρα μου και έπειτα το ανέλαβα εγώ. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο για περισσότερα από δώδεκα χρόνια. Στο πρώτο μου Volvo έχω ιδιαίτερη αδυναμία και είναι ένας βασικός λόγος που το διατηρώ σε τόσο καλή κατάσταση. Στο συγκεκριμένο έχω ρίξει αρκετά χρήματα για βελτιώσεις εσωτερικά και εξωτερικά». 

Το πρώτο φορτηγό του Βαγγέλη. Με σκληρή δουλειά απέκτησε άλλα τρία.
Το πρώτο φορτηγό του Βαγγέλη. Με σκληρή δουλειά απέκτησε άλλα τρία.

Η επέκταση 

Με πολλή δουλειά, ξενύχτια και ατελείωτα χιλιόμετρα ο Βαγγέλης είδε τον κόπο του να ανταμείβεται. Το πρώτο φορτηγό έφερε το δεύτερο και αυτό ένα τρίτο. Αλλά όπως είπαμε, αυτά δε γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Όλα απαιτούν χρόνο, χρήμα και σκληρό αγώνα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Βαγγέλης έχει παρελθόν, παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον στο χώρο της μεταφοράς. Κόκκινος Σουηδός Πιστός στη Volvo, για λόγους αξιοπιστίας και άλλους σημαντι κούς παράγοντες, ο Βαγγέλης στο δεύτερο επιχειρηματικό του βήμα συνέχισε και πάλι με FH, νεότερης γενιάς. Ο Σουηδός έχει τη δική του ταυτότητα με αρκετές πινελιές για να μετατραπεί τελικά σε κόκκινη δύναμη. Μπάρα, γείσος, προβολείς είναι μερικά από τα αξεσουάρ που το κάνουν ξεχωριστό στο δρόμο. Στα συν θα προσθέσουμε και τις επενδύσεις στο εσωτερικό του.

.

Η ώρα του δράκου 

Έχοντας ήδη δύο Volvo στο στόλο του, ο Βαγγέλης αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση. Πρόσθεσε έναν ακόμη τράκτορα, αλλά αυτή τη φορά Scania. Ένα λευκό R 620 έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους του Βόλου κινώντας το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Στα στέκια του φορτηγού συζητιέται πολύ το συγκεκριμένο R, για καλό λόγο φυσικά, καθώς έχει επίσης μοναδικά χαρακτηριστικά. Ποιο από τα τρία προτιμάει ο Βαγγέλης, άραγε; Για να απαντήσει κάποιος σε αυτό το ερώτημα, για φορτηγά που προέρχονται από τον ίδιο ιδιοκτήτη, είναι αρκετά δύσκολο. Ο λόγος απλός. Όπως ο γονέας αγαπάει εξίσου τα παιδιά του έτσι και ο μεταφορέας δείχνει την ίδια αγάπη και σεβασμό στα φορτηγά του. 

Στο ίδιο τεύχος #431

PreviousNext