Τροχοί & TIR

Νέο Mercedes-Benz Antos!

Πριν από λίγο η Mercedes-Benz Trucks έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το ολοκαίνουριο "μεσαίο" φορτηγό της ονόματι "Antos". Ο κατασκευαστής υποστηρίζει πως πρόκειται για το πρώτο φορτηγό που σχεδιάστηκε ποτέ για τόσο εξειδικευμένη μεταφορική εφαρμογή (διανομές μικρών μεσαίων αποστάσεων μεγάλου τονάζ). Έτσι κι αλλιώς είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους, και απαντά στο ερώτημα αν το νέο Actros θα "κατέβαινε" σε μικρότερες κατηγορίες καθώς επίσης και το αν θα συνέχιζε το Axor. Προφανείς πλέον οι (αρνητικές) απαντήσεις και στα δύο ερωτήματα...
Πέμπτη 10/05/2012 - 15:36
Κοινοποίηση στα Social Media

Επί του παρόντος υπάρχουν διαθέσιμα μόνο σκίτσα και το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ακόμη καμουφλαρισμένο αλλά οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τα εξής:

Είναι 100% καινούριο.

Καλύπτει την κατηγορία "heavy-duty" διανομές.εθνική μεταφορά.

Οι 13 εκδόσεις ισχύος των (αποκλειστικά Euro 6) κινητήρων που θα φέρει, καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα ισχύος από 238 έως 510 hp.

Οι διαθέσιμες καμπίνες έχουν πλάτος 2,30 μέτρα και θα διατίθενται ως "S" και "Μ".

Με το "καλημέρα" θα υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε 67 διαφορετικά μεταξόνια από 2650 χιλιοστά έως 6700.

Θα διατίθενται τόσο το κιβώτιο PowerShift όσο και στοιχεία ενεργητικής ασφάλειας όπως το Active Brake Assist -με αναγνώριση και σταθερών αντικειμένων.

Προσθήκη "σπέσιαλ" εκδόσεων όπως των Loader και Volumer.
Το πρώτο με απόβαρο μόλις 6 τόνων, για μεγάλο ωφέλιμο και η δεύτερη με χαμηλό σασί και πλάκα/πέταλο επικαθήσεως για μεγάλο ωφέλιμο όγκο.

Αποκαλυπτήρια τον Σεπτέμβριο στην ΙΑΑ και κάτι μας λέει ότι έπεται και συνέχεια από την Mercedes-Benz μέχρι τότε...

PreviousNext