Τροχοί & TIR

Απονομή βραβείων για RANGER και TRANSIT

Με την απονομή των διεθνών βραβείων International VAN of the YEAR 2013, το οποίο κατέκτησε το νέο Ford transit Custom και του PICK UP Award 2013, το οποίο κέρδισε το νέο Ford Ranger, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ετήσιου συνεδρίου των επίσημων εμπόρων της Ford Motor Ελλάς. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 13 του Δεκέμβρη με συμμετοχή περίπου 50 συνεργατών της εταιρείας. Στη διάρκειά του έγινε ο απολογισμός των επιδόσεων της ελληνικής Ford το 2012 και παρουσιάστηκαν τα πλάνα της εταιρείας για το 2013, και ιδιαίτερα για το πρώτο τρίμηνο. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι, για εκείνη την περίοδο προσδιορίζεται το λανσάρισμα των νέων επαγγελματικών καθώς και του νέου Ford Fiesta που, σύμφωνα με τα στελέχη της Ford είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν για την ελληνική αγορά.
Τρίτη 01/01/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με την απονομή των διεθνών βραβείων International VAN of the YEAR 2013, το οποίο κατέκτησε το νέο Ford transit Custom και του PICK UP Award 2013, το οποίο κέρδισε το νέο Ford Ranger, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ετήσιου συνεδρίου των επίσημων εμπόρων της Ford Motor Ελλάς. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 13 του Δεκέμβρη  με συμμετοχή περίπου 50 συνεργατών της εταιρείας. Στη διάρκειά του έγινε ο απολογισμός των επιδόσεων της ελληνικής Ford το 2012 και παρουσιάστηκαν τα πλάνα της εταιρείας για το 2013, και ιδιαίτερα για το πρώτο τρίμηνο. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι, για εκείνη την περίοδο προσδιορίζεται το λανσάρισμα των νέων επαγγελματικών καθώς και του νέου Ford Fiesta που, σύμφωνα με τα στελέχη της Ford είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν για την ελληνική αγορά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο κ. Αντώνης Καλογρίδης για τη συνεισφορά του στις πωλήσεις αυτοκινήτων Ford για 50 χρόνια, παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα «Best Sales Performer» από τον διευθυντή πωλήσεων κ. Γιώργο Βρεττό. Επίσης, ο ίδιος ο κ. Βρεττός συνταξιοδοτούμενος στα τέλη του ’12, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ford Motor Ελλάς, κ. Γιάννη Ταβανίδη που τον ευχαρίστησε, με θερμά λόγια για τη συμβολή του στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα από το 1999.

Παραλαμβάνοντας, εμφανώς συγκινημένος, τη διάκριση «εξαιρετικής συνεισφοράς» από τη Ford, ο κ. Βρεττός απευθυνόμενος στους επίσημους εμπόρους του δικτύου και τα στελέχη της Ford, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σταδιοδρομίας του η οποία ταυτίστηκε με την ανοδική πορεία της φίρμας στην Ελλάδα. Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, αν υπάρχει κάτι που τον στενοχωρεί είναι το γενονός πως η αποχώρησή του συμπίπτει με το λανσάρισμα «των καλύτερων επιβατικών και επαγγελματικών Ford που φτιάχτηκαν ποτέ».

 

Το ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR Εκπροσώπησε τις Επιτροπές Κρίσης

 

Στο ετήσιο συνέδριο των επίσημων αντιπροσώπων της Ford προσκεκλημένοι ήταν επίσης δύο βασικά στελέχη του ΤΡΟΧΟΙ & TIR, ο Μανώλης Αγριμανάκης και ο Βασίλης Δαραμούσκας, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στις διεθνείς επιτροπές κρίσεως για το βαν και Pick-Up της χρονιάς. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τα βραβεία για το «International Van of the Year 2013» για το νέο Ford Transit Custom και το «International Pick-Up Award 2013» για το νέο Ford Ranger.

Προλογίζοντας τους δύο εκπροσώπους του ΤΡΟΧΟΙ & TIR, η κα Χρύσα Αγρογιάννη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ford Motor Ελλάς, αναφέρθηκε στη νέα στρατηγική της Ford για «παγκόσμια» οχήματα που διατίθενται σε όλες σχεδόν τις αγορές του πλανήτη. Παρέθεσε επίσης στους επίσημους εμπόρους Ford, τις λεπτομέρειες διοργάνωσης και τον τρόπο αξιολόγησης των οχημάτων από τους δημοσιογράφους όλης της Ευρώπης που συμμετέχουν στις διεθνείς επιτροπές κρίσης για την ανάδειξη του καλύτερου, κάθε χρονιά, επαγγελματικού.

Παραδίδοντας το βραβείο για το νέο Ford Transit Custom που αναδείχθηκε «Βαν της Χρονιάς 2013» στον κ. Ταβανίδη, ο Μανώλης Αγριμανάκης ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της γραμμής μετάδοσης κίνησης του αυτοκινήτου, τα στοιχεία εκμετάλλευσης με έμφαση στον χώρο φόρτωσης και στο ωφέλιμο βάρος, καθώς και τη γενικότερη απόδοση του αυτοκινήτου, χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν στο να επικρατήσει του ανταγωνισμού στη διαδικασία αξιολόγησης. Θυμίζουμε ότι, το βαν της Ford σημείωσε την υψηλότερη επίδοση στην τελική βαθμολογία από ιδρύσεως του θεσμού.

Το βραβείο τέλος, για το «Διεθνές Pick-Up της Χρονιάς 2013» που κέρδισε το νέο Ford Ranger, παρέδωσε ο Βασίλης Δαραμούσκας στον κ. Γιώργο Βρεττό. Ο συντάκτης του ΤΡΟΧΟΙ & TIR παρουσίασε στους συνεργάτες της Ford Motor Ελλάς τη διαδικασία της τεχνικής αξιολόγησης για το καλύτερο ελαφρύ ημιφορτηγό της χρονιάς, η οποία για το 2012 πραγματοποιήθηκε στην πίστα Μίλμπρουκ της Αγγλίας. Εκεί το νέο Ranger ήταν η πρώτη επιλογή όλων των μελών της κριτικής επιτροπής, τα οποία εκθείασαν τις επιδόσεις του εντός και εκτός δρόμου, τη γκάμα κινητήρων, το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, την ικανότητα ρυμούλκησης και την ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης

PreviousNext