Τροχοί & TIR

Υπερθέαμα στο Nürburgring

Υπερθέαμα στο Nurburgring και εκτός πίστας προσφέρουν οι φετινοί αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τρακτόρων καθώς συνοδεύονται με ένα εντυπωσιακό Truck Festival που ζωντανεύει το σούρουπο, μετά τ
από Richard Kienberger | Παρασκευή 01/09/2017 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Υπερθέαμα στο Nurburgring και εκτός πίστας προσφέρουν οι φετινοί αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τρακτόρων καθώς συνοδεύονται με ένα εντυπωσιακό Truck Festival που ζωντανεύει το σούρουπο, μετά τη λήξη των αγώνων. Από τις 9 πίστες που διεξάγεται το πρωτάθλημα σε Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Τσεχία, Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία αυτή που ξεχωρίζει για τις εκτός αγώνων εκδηλώσεις της είναι αυτή του Nurburgring στη Γερμανία, απ’ όπου και το φωτορεπορτάζ που μας έστειλε ο συνεργάτης του ΤΡΟΧΟΙ & TIR και ανταποκριτής μας Richard Kienberger.

Ξεκινώντας από το αγωνιστικό κομμάτι και μετά από 3 αγώνες, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τσέχος Adam Lacko με 182 βαθμούς οδηγώντας έναν τράκτορα Freightliner, στη δεύτερη θέση ο Ούγγρος Norbert Kiss με Mercedes-Benz και 139 βαθμούς, στη τρίτη θέση ο Γερμανός Jochen Hahn με MAN και 135 βαθμούς. Στην τέταρτη θέση η Γερμανίδα Steffi Halm με 133 βαθμούς οδηγώντας ένα MAN φιλοδοξεί να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο εκθρονίζοντας τον… ανδρικό πληθυσμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες διαρκούν δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα κάθε οδηγός έχει το δικαίωμα να κάνει δύο δοκιμές των 20 λεπτών και ακολουθούν αγώνες κατάταξης για όλους τους τράκτορες. Στη συνέχεια γίνεται η ≪Super Pole≫ για την κατάταξη των 10 πρώτων σύμφωνα με την πρώτη χρονομέτρηση και ακολουθούν δύο αγώνες πρωταθλήματος στην πίστα μήκους 45 χιλιομέτρων. Τη δεύτερη ημέρα έχουμε πάλι ατομικές δοκιμές, και αγώνες κατάταξης και ακολουθούν δύο ακόμη αγώνες επίσης 45 χιλιομέτρων.

PreviousNext