Στην Κίνα με το νέο Iveco Daily

επισκεφθήκαμε τη νέα παραγωγική μονάδα του κατασκευαστή, όπου το «China Daily» τελευταίας γενιάς, με μηχανικά μέρη ίδια με του ευρωπαϊκού μοντέλου, φιλοδοξεί να κατακτήσει τη μεγαλύτερη αγορά LCV του πλανήτη

Ιταλική Αναγέννηση

Η Iveco ξεκινά την παραγωγή του πιο μοντέρνου van που έχει διατεθεί ποτέ στην Κίνα. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί επισκεπτόμαστε τη νέα παραγωγική μονάδα του κατασκευαστή, όπου το «China Daily» τελευταίας γενιάς, με μηχανικά μέρη ίδια με του ευρωπαϊκού μοντέλου, φιλοδοξεί να κατακτήσει τη μεγαλύτερη αγορά LCV του πλανήτη.

Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου ταξιδέψαμε στην ανατολική Κίνα για να παρευρεθούμε στα εγκαίνια της παραγωγής,του νέου Iveco Daily για την κινεζική αγορά από την κοινοπραξία Naveco. Πρόκειται για ένα σημαντικό μοντέλο, τόσο για την Iveco όσο και για την εξέλιξη γενικότερα των LCV στην κινεζική αγορά.

Το αυτοκίνητο θα παράγεται από το τελευταίο τρίμηνο του 2017 για την αγορά της Κίνας και από το 2018 για εξαγωγή σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Στο Ναντζίνγκ των 8,5 εκ. κατοίκων, την πιο σημαντική πολιτιστικά μεγαλούπολη της Κίνας, έδρα αυτοκρατόρων και δυναστειών για χιλιετίες, τα Iveco Daily είναι κοινή εικόνα στους δρόμους από το 1986 και θεωρούνται από τους επαγγελματίες τα καλύτερα van και μικρά φορτηγά. Τα πάντα για την κινέζικη αγορά και το πώς επηρεάζει την αυτοκινητοβιομηχανία δημοσιεύονται αναλυτικά στο τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί.

Το νέο «China Daily» αποτελεί ορόσημο για την παρουσία της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας επαγγελματικών οχημάτων στην Κίνα –είναι η πρώτη φορά που ένα LCV διατίθεται στην κινεζική αγορά με τόσο υψηλές προδιαγραφές
Θεματική Ενότητα: 
Παρουσιάσεις