Τροχοί & TIR

Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές και Ανάπτυξη

Η καταλυτική σημασία των οδικών εμπορευματικών μεταφορών στην Ανάπτυξη της Οικονομίας είναι το θέμα της εσπερίδας που διοργανώνει το ΠΣΧΕΜ σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Πέμπτη 23/08/2018 - 13:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Η καταλυτική σημασία των οδικών εμπορευματικών μεταφορών στην Ανάπτυξη της Οικονομίας είναι το θέμα της εσπερίδας που διοργανώνει το ΠΣΧΕΜ σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με ομιλητές τον καθηγητή του πανεπιστημίου Πειραιά, Ευάγγελο Σαμπράκο, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ, Σωτήρη Θεοφάνη, τον πρόεδρο του ΠΣΧΕΜ, Πέτρο Σκουλικίδη, κ.α.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο τομεάρχης Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης.

«Θα πρέπει όλοι οι παραγωγικοί φορείς της χώρας να γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και τη συνεισφορά της οδικής μεταφοράς στην ανάπτυξη της Οικονομίας και του εμπορίου. Μόνο όταν αυτό γίνει κατανοητό, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για την ανάγκη ανανέωσης του στόλου των φορτηγών, τη δημιουργία των εμπορευματικών κέντρων, την υιοθέτηση δράσεων για τη μείωση του μεταφορικού κόστους και πολλά άλλα», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΠΣΧΕΜ, Πέτρος Σκουλικίδης.

Η εσπερίδα, θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 το απόγευμα του Σαββάτου 15/9/18 σε αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

PreviousNext