Τροχοί & TIR

Συνάντηση φίλων στη Θεσσαλονίκη

Η ιδέα της συνάντησης φίλων και πελατών του συνεργείου ο Γιάννης και ο Άρτης στη Θεσσαλονίκη είχε πέσει αρκετό καιρό πριν από τους ιδιοκτήτες του. Το ραντεβού κανονίστηκε στα μέσα του καλοκαιριού κα
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 25/10/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ιδέα της συνάντησης φίλων και πελατών του συνεργείου ο Γιάννης και ο Άρτης στη Θεσσαλονίκη είχε πέσει αρκετό καιρό πριν από τους ιδιοκτήτες του. Το ραντεβού κανονίστηκε στα μέσα του καλοκαιριού και την ήδη ζεστή θερμοκρασία ήρθαν να ανεβάσουν οι κινητήρες των φορτηγών που έκαναν δυναμική την παρουσία τους.

Άλλωστε σε όλους τους τράκτορες που βρέθηκαν εκεί έχουν γίνει οι κατάλληλες μετατροπές για να πετάνε τα μαύρα ντουμάνια τους από τις εξατμίσεις και φυσικά να βγάζουν βροντερό ήχο. Λίγο η καλή παρέα, λίγο τα πειράγματα, λίγο η ένταση της στιγμής και όλα αυτά λειτούργησαν θετικά στο να έχουμε ένα mini Show από τους οδηγούς των φορτηγών με δυνατά μαρσαρίσματα και πολλή κάπνα.

Ο Βασίλης Ντοκάκης με το R της Σκορδύλης Trans ανέβασε το κέφι με κρητικά τραγούδια, κερνώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους με τσικουδιές. Η εκδήλωση διήρκεσε αρκετές ώρες, μέχρι αργά το απόγευμα, με πολύ κέφι, φαγητό και ευχάριστη συζήτηση. Στο τέλος έγινε διαγωνισμός ντεσιμπελομέτρησης όπου ο νικητής κρίθηκε στον πόντο, καθώς τα ντεσιμπέλ ήταν ανεβασμένα σε όλα τα οχήματα.

Διαβάστε επίσης

byd περιστερίου

Το αστικό λεωφορείο VDL CITEA LF-122 με μπαταρίες χωρητικότητας 490 kWh.

iveco metallica

PreviousNext