Τροχοί & TIR

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του MAN Lion’s Coach

Άρχισαν πρόσφατα οι παραδόσεις του νέου MAN Lion’s Coach και στους Έλληνες πελάτες της μάρκας. Τα πρώτα λεωφορεία που ήρθαν στη χώρα μας, αφορούν στην έκδοση των 12 μέτρων και διαθέτουν 51 θέσεις (4
Παρασκευή 04/01/2019 - 16:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Τα πρώτα MAN Lion’s Coach που ήρθαν στη χώρα μας, αφορούν στην έκδοση των 12 μέτρων και διαθέτουν 51 θέσεις (49+1+1).
Τα πρώτα MAN Lion’s Coach που ήρθαν στη χώρα μας, αφορούν στην έκδοση των 12 μέτρων και διαθέτουν 51 θέσεις (49+1+1).

Άρχισαν πρόσφατα οι παραδόσεις του νέου MAN Lion’s Coach και στους Έλληνες πελάτες της μάρκας. Τα πρώτα λεωφορεία που ήρθαν στη χώρα μας, αφορούν στην έκδοση των 12 μέτρων και διαθέτουν 51 θέσεις (49+1+1).

Εξοπλίζονται με τον Euro 6 κινητήρα D2676 στην έκδοση των 460 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο MAN TipMatic των 12 σχέσεων. Αξίζει να αναφερθεί, πως την παράδοση των πρώτων MAN Lion’s Coach στην Ελλάδα επισφράγισε με την παρουσία του ο κ. Christian Fischer, Head of Regions and International Key Account Bus, εκπροσωπώντας τη μητρική εταιρεία της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, τη MAN Truck & Bus AG.

Σε δηλώσεις του για την ελληνική αγορά λεωφορείων, ο κ. Fischer επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τη μεγάλη παράδοση της ΜΑΝ ως κατασκευαστή όχι μόνο τουριστικών λεωφορείων αλλά λεωφορείων όλων των τύπων και δήλωσε αισιόδοξος για την ελληνική αγορά λεωφορείων στο προσεχές μέλλον και ιδιαίτερα το 2019. Μάλιστα, ο κ. Christian Fischer παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR.

Οι κ.κ. Christian Fischer (στο κέντρο) και Erik Boere (αριστερά) από τη MAN Truck & Bus AG και οι κ.κ. Δρούκαλης Λουκάς, Παπαδόπουλος Δημήτρης και Παπαδόπουλος Σταύρος (2ος, 1ος και 4ος από δεξιά αντίστοιχα) από τη ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, κατά την παράδοση των πρώτων νέων MAN Lion’s Coach στην ελληνική αγορά.
PreviousNext