Τροχοί & TIR

Υψηλόβαθμη ελληνική παρουσία

Πολυπληθές και με μια ελληνική συμμετοχή υψηλού βαθμού είναι το νέο Δ.Σ. του Ομίλου TRATON AG, που ήδη μετονομάσθηκε σε TRATON SE κατά την τελευταία συνεδρίαση των μετόχων του Ομίλου. Η αλλαγή αυτή
Πέμπτη 07/02/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η TRATON AG μετονομάσθηκε σε TRATON SE.
Η TRATON AG μετονομάσθηκε σε TRATON SE.

Πολυπληθές και με μια ελληνική συμμετοχή υψηλού βαθμού είναι το νέο Δ.Σ. του Ομίλου TRATON AG, που ήδη μετονομάσθηκε σε TRATON SE κατά την τελευταία συνεδρίαση των μετόχων του Ομίλου.

Η αλλαγή αυτή της νομικής μορφής θα προσδώσει μεγαλύτερη ευελιξία σε διάφορες επιχειρησιακές κινήσεις και κυρίως αυτές που αποσκοπούν στην ενσωμάτωση στον Όμιλο των διαφόρων εταιρειών που ελέγχονται από την TRATON και βρίσκονται διάσπαρτες σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αυστραλία.

Στην κορυφή του Δ.Σ. εκλέχτηκε ως πρόεδρος ο Hans Dieter Pötsch με αντιπρόεδρο τον Αθανάσιο Στιμονιάρη, ο οποίος για πολλά χρόνια εκλέγεται πρόεδρος του Συμβουλίου των Εργαζομένων. «Η νέα νομική μορφή παρέχει στους απασχολούμενους στον όμιλο μεγαλύτερη ευελιξία κατά την ψήφιση των αντιπροσώπων τους και μια ευκαιρία συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών και των ενώσεων των εργαζομένων σε αυτές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Στιμονιάρης αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του.

Υπενθυμίζεται, ότι στον όμιλο ΤRATON SE υπάγονται οι μάρκες Volkswagen, MAN, Scania και η RIO (εταιρεία τηλεματικής και συνδεσιμότητας).

Ο αντιπρόεδρος της TRATON SE, κ. Αθανάσιος Στιμονιάρης.
PreviousNext