Πάντα στην καρδιά μου, πάντα στο μυαλό μου, πάντα στην ψυχή μου. Λόγια αγάπης, με βαθύ νόημα και συναίσθημα, ειπωμένα από τα χείλη του Θοδωρή Καΐρη, ιδιοκτήτη της γνωστής μεταφορικής στον Ασπρόπυργο.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια μας έχει καταπλήξει με τα όμορφα και προσεγμένα εργαλεία του, στα οποία έχει δαπανήσει χιλιάδες ευρώ για να τα μεταμορφώσει σε πραγματικούς βασιλιάδες των δρόμων. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα μας συγκινήσει ιδιαίτερα, καθώς έφτιαξε έναν τράκτορα με πολύ γούστο και μεράκι, για να τον αφιερώσει στη μνήμη της αδικοχαμένης αδερφής του, Ανδριάνας.

Στο πρώτο στάδιο της βελτίωσης ο τράκτορας βάφτηκε με ροζ χρώμα και τοποθετήθηκαν τα πλαϊνά σπόιλερ από το μοντέλο R (facelift). Εν συνεχεία φορέθηκε ανοξείδωτος γείσος βαμμένος στα χρώματα του αυτοκινήτου, φωτεινή επιγραφή καθώς και μπάρα με έξι προβόλια. Αναμφίβολα, το highlight του τράκτορα, το σημείο αναφοράς και συζήτησης για όσους το βλέπουν, είναι η πλάτη της καμπίνας με τη μαγευτική του αερογραφία. Κάπως έτσι είχε φανταστεί την αδερφή του ο Θοδωρής, μια όμορφη νυφούλα, ντυμένη με ένα άσπρο νυφικό, να είναι λαμπερή στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Μαρτίου (371) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.