Τροχοί & TIR

Πέμπτος στον κόσμο ο Τριπαλιτάκης!

Μεταξύ 20.000 οδηγών που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό του καλύτερου οδηγού Scania, ο Στέφανος Τριπαλιτάκης κέρδισε την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη! Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος αναδ
Δευτέρα 03/06/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μεταξύ 20.000 οδηγών που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό του καλύτερου οδηγού Scania, ο Στέφανος Τριπαλιτάκης κέρδισε την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Ελλάδα και έτσι κέρδισε τη συμμετοχή του στον τελικό όπου έλαβαν μέρος οι 30 καλύτεροι από τριάντα χώρες.

Στον διήμερο τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος πραγματοποιείται από το 2003 και φέτος έλαβε χώρα στο Σέντερτελγε της Σουηδίας, ο Andreas Nordsjo από τη Νορβηγία που μεταφέρει καθημερινά ξυλεία για λογαριασμό της εταιρείας Biri Transport AS είναι αυτός που επικράτησε στο φετινό διαγωνισμό Scania Driver Competitions, κερδίζοντας το μεγάλο βραβείο, ένα ολοκαίνουργιο φορτηγό Scania αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Τελικά, μετά τον Andreas Nordsjo, κατετάγησαν ο Piotr Dolengiewicz από την Πολωνία και ο Fredrik Arwidmark από τη Σουηδία.

Πέρα, όμως, από την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη, ο Στέφανος Τριπαλιτάκης κέρδισε το βραβείο του καλύτερου οδηγού σε θέματα ασφάλειας και πρόσδεσης φορτίου στο πλαίσιο των παράλληλων διαγωνισμών που διεξήχθησαν και περιελάμβαναν τα παρακάτω αντικείμενα: ασφάλεια/ δέσιμο φορτίου, οικονομική οδήγηση, αμυντική οδήγηση, πρώτες βοήθειες, έλεγχος οχήματος πριν την εκκίνηση, οδήγηση με κάμερες (χωρίς καθρέπτες) και καλυμμένα τα τζάμια, οδήγηση χωματουργικού και knock the king (όπως και στην Ελλάδα με τις 3 κολώνες).

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Στέφανο απ’ όλους εμάς τους εργαζόμενους στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR.

PreviousNext