Τροχοί & TIR

Τα logistics του ηλεκτρονικού και πολυκαναλικού εμπορίου

Εσπερίδα με επίκεντρο τα logistics στο πολυκαναλικό (omni-channel) λιανεμπόριο, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2019 (από τις 15.30 έως τις 20.30) στο ξενοδοχείο Holiday Inn Αττικής Οδού. Έχει ως
Τετάρτη 05/06/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Εσπερίδα με επίκεντρο τα logistics στο πολυκαναλικό (omni-channel) λιανεμπόριο, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2019 (από τις 15.30 έως τις 20.30) στο ξενοδοχείο Holiday Inn Αττικής Οδού.

Έχει ως τίτλο «ecommerce & omni-channel logistics II για βέλτιστο customer experience», διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας με την επιστημονική υποστήριξη της Planning και τελεί υπό την αιγίδα των EEL και GRECA. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τον κομβικό ρόλο και τη συμβολή των logistics στην εξατομίκευση ή στην προσωποποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς η τεχνολογία και η ευελιξία δημιουργούν από κοινού τα e-shop και off-line shop του μέλλοντος.

Η εσπερίδα θα έχει ως αφετηρία την απόφαση για την κατάλληλη επιλογή προϊοντικής γκάμας και τα επίπεδα των αποθεμάτων, παρουσιάζοντας μεθόδους όπως οι ABC analysis, color product mapping, dead stock, ecommerce forecast, planning και procurement. Εν συνεχεία, θα ασχοληθεί με end-to-end λύσεις, δίνοντας σημεία αναφοράς, συγκρίνοντας στρατηγικές αποφάσεις για αποθήκευση, εναλλακτικές διαχείρισης παραγγελίας και τεχνολογίες «έξυπνης» αποθήκευσης (dark stores, hub automation, fulfillment centre, automated picking, goods-to-man picking, micro-picking, parcel logistics, Click & collect / Pick from store).

Τελευταίο πυλώνα του συνεδρίου θα αποτελέσει το λεγόμενο «last mile» και οι αστικές διανομές, που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για το B2C. Θα παρουσιαστούν υπό το πρίσμα των επιχειρήσεων και των ταχυμεταφορέων (courier), στρατηγικές όπως Direct to Customer (DTC)/ drop shipping, drones, instant delivery, parcel lockers, preferred location, ship from store, specific delivery time, re-routing, delivery notifications και payment methods.

Στην εσπερίδα θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι ομιλητές και ειδήμονες των operations, κάθε κρίκου της εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και CEOs και διευθυντές e-shops, προκειμένου να παρουσιάσουν υποθέσεις, να μοιραστούν τάσεις, να προτείνουν λύσεις, αλλά και βέλτιστες πρακτικές για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη e-shops και επιχειρήσεων με omni-channel πωλήσεις, COOs και logistics managers επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, COOs εμπορικούς διευθυντές και άλλα διευθυντικά στελέχη εταιρειών 3PL με εξειδικευμένες λύσεις e-commerce logistics, στελέχη επιχειρήσεων ταχυμεταφορών Courier, στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μεταφορών και διανομής, προμηθευτές συστημάτων πληροφορικής και τεχνολογιών αποθηκών, προμηθευτές λογισμικού διαχείρισης λειτουργιών αποθήκης και αποθεμάτων κ.ά.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

PreviousNext