Τροχοί & TIR

DHOLLANDIA: ευέλικτες ράμπες

Με το νέο μοντέλο OAH803, η DHOLLANDIA δημιουργεί μια ευμετάβλητη υδραυλική ράμπα, με μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη χρήση της. Συγκεκριμένα, στις ράμπες της DHOLLANDIA που διαθέτουν δύο χωριστά τμήματ
Τετάρτη 21/08/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με το νέο μοντέλο OAH803, η DHOLLANDIA δημιουργεί μια ευμετάβλητη υδραυλική ράμπα, με μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη χρήση της.

Συγκεκριμένα, στις ράμπες της DHOLLANDIA που διαθέτουν δύο χωριστά τμήματα πλατφόρμας, το μοντέλο OAH803 επιτρέπει στον χειριστή να μετατοπίζει τα δύο τμήματα ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και να μειώνει ή να αυξάνει την απόσταση μεταξύ τους, ώστε να ταιριάζει στον άξονα ή στο πλάτος του οχήματος ή του μηχανήματος που πρόκειται να φορτωθεί.

Εύλογα, η εν λόγω ράμπα αυξάνει το εύρος χρήσεων του κάθε οχήματος, καθώς είναι κατάλληλη για φόρτωση μεγαλύτερης ποικιλίας οχημάτων και μηχανημάτων. Τα δύο τμήματα της πλατφόρμας εξοπλίζονται με μηχανική κλειδαριά, ώστε το κάθε τμήμα να μπορεί να στερεωθεί στην επιθυμητή θέση.

Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο μπορούν να επιλεγούν οι ασύμμετρες διαμορφώσεις της πλατφόρμας. Ανάλογα με το πλάτος των τμημάτων της πλατφόρμας, μπορούν να τοποθετηθούν σε μια στενή θέση, όπου αγγίζουν το ένα το άλλο στη μέση του οχήματος. Το μέγιστο πλάτος που μπορεί να φτάσει το νέο μοντέλο της DHOLLANDIA, είναι στα 2.600 χλστ.

PreviousNext