Τροχοί & TIR

Έρχονται ηλεκτρικά Toyota

Δύο πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις για τα PROACE και PROACE CITY, ανακοίνωσε η Toyota στο πλαίσιο του νέου σχεδίου ανάπτυξης που προετοιμάζει για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματά της. Σύμφωνα με αυτό, θα
Δευτέρα 26/08/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Δύο πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις για τα PROACE και PROACE CITY, ανακοίνωσε η Toyota στο πλαίσιο του νέου σχεδίου ανάπτυξης που προετοιμάζει για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματά της.

Σύμφωνα με αυτό, θα δημιουργηθεί το νέο εμπορικό σήμα «Toyota Professional» και επιπλέον, η ιαπωνική μάρκα προτίθεται να αναπτύξει μια νέα στρατηγική στο δίκτυό της, μετατρέποντας κάποιες από τις υπάρχουσες εκθέσεις της σε χώρους πώλησης αποκλειστικά μοντέλων LCV, ώστε οι υποψήφιοι πελάτες να εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Σε ό,τι αφορά στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, αυτά η Toyota θα τα εξελίξει σε συνεργασία με τον όμιλο Groupe PSA. Αρχή θα γίνει το 2020 με το μηδενικών ρύπων PROACE και ένα χρόνο αργότερα θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση του μικρότερου PROACE CITY. «Η επέκταση και ο “εξηλεκτρισμός” της γκάμας μοντέλων LCV της Toyota Motor Europe θα υποστηριχθεί από τη νέα επωνυμία Toyota Professional. Αναδεικνύει τη δέσμευση της Toyota στην αύξηση των πελατών στα LCV, συμπεριλαμβανομένου του αποκλειστικού δικτύου, για να εξασφαλιστεί η ενδεδειγμένη εμπειρία του πελάτη», δήλωσε σχετικά ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Toyota Motor Europe, Matthew Harrison.

PreviousNext