Τροχοί & TIR

Ρουμάνος ο νέος Πρόεδρος της IRU - Τούρκος αντιπρόεδρος

Τον Γενικό Γραμματέα της Εθνικής Ένωσης Οδικών Μεταφορέων της Ρουμανίας (UNTRR), κ. Radu Dinescu, εξέλεξε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση της IRU για να υπηρετήσει από την 1η Ιανουαρίου 2020 ως νέος Πρόε
Δευτέρα 02/12/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο νέος Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών (IRU), κ. Radu Dinescu.
Ο νέος Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών (IRU), κ. Radu Dinescu.

Τον Γενικό Γραμματέα της Εθνικής Ένωσης Οδικών Μεταφορέων της Ρουμανίας (UNTRR), κ. Radu Dinescu, εξέλεξε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση της IRU για να υπηρετήσει από την 1η Ιανουαρίου 2020 ως νέος Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών (IRU).

«Πιστεύω στον διάλογο, τη βιωσιμότητα και την αλληλεγγύη. Από κοινού, η IRU και τα μέλη της, θα οικοδομήσουν το μέλλον της οδικής βιομηχανίας», δήλωσε ο κος. Dinescu ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο Christian Labrot για το τετραετές έργο του.

Τα Συμβούλια Μεταφορών της IRU εξέλεξαν επίσης τον Τούρκο Asli Çalik (TOBB) ως Πρόεδρο του Συμβουλίου Μεταφορών Εμπορευμάτων και τον Βέλγο Patrick Westelinck (FBAA) ως Πρόεδρο του Συμβουλίου Μεταφορών Επιβατών. Αμφότεροι οι Πρόεδροι των Συμβουλίων είναι επίσης Αντιπρόεδροι της IRU.

Επιπλέον, προεδρικά εκτελεστικά μέλη εξελέγησαν οι: Jan Buczek (ZMPD, Πολωνία), Bekmyrat Eyeberdiev (THADA, Τουρκμενιστάν), Eduart Kasa (ANALTIR, Αλβανία), Andrey Kurushin (ASMAP, Ρωσία), Christiane Leonard (BDO, Γερμανία), Erik Oestergaard (DTL, Δανία) και Jos Sales (FLEAA, Λουξεμβούργο).

Στο ίδιο τεύχος #380

PreviousNext