Τροχοί & TIR

Στην Ελλάδα οι φορτιστές ηλεκτρικών λεωφορείων της Heliox

Μία συμφωνία παροχής υπηρεσιών με την ENGIE, υπέγραψε πρόσφατα η Heliox, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο των φορτιστών του τομέα των δημόσιων μεταφορών. Σύμφωνα με αυτήν, η ENGIE θα παρέχει
Πέμπτη 05/12/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μία συμφωνία παροχής υπηρεσιών με την ENGIE, υπέγραψε πρόσφατα η Heliox, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο των φορτιστών του τομέα των δημόσιων μεταφορών.

Σύμφωνα με αυτήν, η ENGIE θα παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης για την υποδομή φόρτισης των ηλεκτρικών λεωφορείων που κατασκευάζει η Heliox. Η εν λόγω εταιρική σχέση καλύπτει εννέα ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Οι υπόλοιπες χώρες που αφορά είναι: η Τσεχία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Ισπανία, η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημειώνεται, πως χάρη σε αυτή τη συμφωνία, οι φορείς εκμετάλλευσης των δημόσιων μεταφορών θα επωφεληθούν από την πλήρη γκάμα προϊόντων φόρτισης της Heliox, από τους ταχυφορτιστές μέχρι τη νυχτερινή φόρτιση στα ντεπό. Η ENGIE θα προσφέρει την τεχνογνωσία της πάνω στην ηλεκτροκίνηση και παράλληλα οι κατά τόπους ομάδες της θα είναι σε θέση να παράσχουν ηλεκτρική εγκατάσταση υψηλής τάσης, τεχνικά έργα, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, διασύνδεση με τον υπάρχοντα εξοπλισμό του πελάτη και καθημερινή λειτουργία και συντήρηση της υποδομής.

PreviousNext