Τροχοί & TIR

Το χρυσό βραβείο στο ηλεκτρικό MAN Lion’s City

Στο ηλεκτροκίνητο MAN Lion’s City E απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο (iF Gold Award) στον φετινό διαγωνισμό σχεδίασης «iF DESIGN AWARD 2020», με την επιτροπή να εκτιμά την εργονομική και αισθητικά ευχάρ
Πέμπτη 14/05/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο ηλεκτροκίνητο MAN Lion’s City E απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο (iF Gold Award) στον φετινό διαγωνισμό σχεδίασης «iF DESIGN AWARD 2020», με την επιτροπή να εκτιμά την εργονομική και αισθητικά ευχάριστη σχεδίαση του λεωφορείου, όπως και την αίσθηση απτής ποιότητας των χρησιμοποιούμενων υλικών.

«Όσον αφορά το εξωτερικό του οχήματος, εντυπωσιαστήκαμε από το μπροστινό τμήμα, με τους χαρακτηριστικούς προβολείς και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Το εσωτερικό του οχήματος χαρακτηρίζεται από τα γυαλιστερά υλικά υψηλής ποιότητας και τους μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς, που αντικατοπτρίζονται ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες», αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού σχεδίασης.

Σημειώνεται, πως η εταιρεία διακρίνεται για πέμπτη φορά στον εν λόγω διαγωνισμό. Αρχή είχε γίνει το 2016 με το MAN Lion’s Intercity και ένα χρόνο αργότερα το βραβείο είχε κερδίσει το Neoplan Tourliner. Το 2018 ήταν η σειρά του MAN Lion’s Coach και πέρυσι του MAN Lion’s City.

Στο ίδιο τεύχος #385

PreviousNext