Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean Τσακνάκη από τη Λάρισα, με τον ιδιόκτητο στόλο των οχημάτων της, παραλαμβάνει τα χαλιά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις και τα μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της για τον καθαρισμό τους.

Με δεδομένη την αύξηση του όγκου εργασίας, οι ιδιοκτήτες πρόσθεσαν στο στόλο τους ένα ακόμη όχημα, το Ford Transit, L3H3, το οποίο καθημερινά γράφει περισσότερα από 300 χιλιόμετρα σε όλη τη Θεσσαλία για την περισυλλογή και μεταφορά χαλιών. Ο συντάκτης μας, Παύλος Μαυρομύτης, ακολουθεί τον οδηγό του Ford, Νίκο Τσακνάκη, σε ένα τυπικό δρομολόγιό του στο κέντρο της Λάρισας και εν συνεχεία στην Ελασσόνα και καταγράφει την άποψή του για το αυτοκίνητο καθώς και σημαντικά στοιχεία για την απόδοσή του.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα βαν της εταιρείας ξεχωρίζει η μαύρη δύναμη, όπως αποκαλεί το Transit ο Νίκος, για το οποίο μας αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας μας και σίγουρα είναι το πιο επιβλητικό. Από τα πρώτα στοιχεία που με τράβηξαν σε αυτό είναι η δυναμική και ελκυστική εμφάνισή του αλλά και τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του».

«Πιστεύω πως είναι το πιο καλοσχεδιασμένο βαν με μοντέρνα εμφάνιση. Αυτό να ξέρετε ότι με επηρέασε σημαντικά στην τελική απόφαση για την αγορά του. Μου αρέσει πολύ η μάσκα του με το χρωμιωμένο περίγραμμα και τα φώτα του».

«Το παρήγγειλα σε μαύρο χρώμα (Agate Black) το οποίο πιστεύω ότι οπτικά χαρίζει όγκο στο αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω μέρος έχω κάνει διχρωμία με πράσινο χρώμα και το λογότυπο της εταιρείας μου».

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή, στο τεύχος Αυγούστου (388) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.