Τροχοί & TIR

Εκτιμώμενος χρόνος άφιξης με Krone

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, θα προσφέρουν τα τρέιλερ της Krone που φέρουν το σύστημα τηλεματικής Krone Telematics, χάρη στη συνεργασία της μάρκας με την ηγέτιδα εταιρεία του χώρου, Shippeo. Η νέα
Δευτέρα 21/12/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, θα προσφέρουν τα τρέιλερ της Krone που φέρουν το σύστημα τηλεματικής Krone Telematics, χάρη στη συνεργασία της μάρκας με την ηγέτιδα εταιρεία του χώρου, Shippeo.

Η νέα συνεργασία καθιστά την Krone τον πρώτο κατασκευαστή ρυμουλκουμένων που παρέχει προβλέψεις ETA (εκτιμώμενος χρόνος άφιξης) στους διαχειριστές στόλου. Οι πελάτες της εταιρείας θα αποκτήσουν πρόσβαση στο σχετικό σύστημα της Shippeo, το οποίο ενσωματώνει έναν αλγόριθμο μηχανικής εκμάθησης που περιλαμβάνει περισσότερες από 200 παραμέτρους δεδομένων.

Επιπλέον, η Shippeo σχεδιάζει να ενσωματώσει στην πλατφόρμα της, τα δεδομένα παρακολούθησης της θερμοκρασίας της Krone Telematics, επιτρέποντας σε όλους τους ενεργούς χρήστες να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και από μία πύλη, τόσο την κατάσταση της παράδοσης όσο και τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων που αποστέλλονται.

PreviousNext