Τροχοί & TIR

Παραγγελία ρεκόρ για την Ελλάδα: 50 θάλαμοι Lamberet βαρέως τύπου

Η μεγαλύτερη παραγγελία, που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τη χώρα μας, τοποθετήθηκε πρόσφατα από την εταιρεία Αφοί Λιουδάκη Ε.Π.Ε. στην THERMO KING Ελλάς Α.Ε. και αφορά 50 θαλάμους Lamberet μαζί με τ
από Μανώλης Αγριμανάκης | Δευτέρα 03/05/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Οι πρώτοι από τους 50 θαλάμους, έτοιμοι για «κοτσάρισμα»
Οι πρώτοι από τους 50 θαλάμους, έτοιμοι για «κοτσάρισμα»

Η μεγαλύτερη παραγγελία, που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τη χώρα μας, τοποθετήθηκε πρόσφατα από την εταιρεία Αφοί Λιουδάκη Ε.Π.Ε. στην THERMO KING Ελλάς Α.Ε. και αφορά 50 θαλάμους Lamberet μαζί με τα ψυκτικά τους μηχανήματα. «Είναι θάλαμοι για βαριά χρήση τύπου Ro-Ro, κατάλληλοι για από-επιβιβάσεις στα καράβια και τριζωνικοί, δηλαδή με τρία διαμερίσματα για τρεις διαφορετικής θερμοκρασίας ζώνες», μας εξηγεί ο κ. Γιώργος Καλαδάμης, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των θαλάμων Lamberet και των ψυκτικών μηχανημάτων της φίρμας THERMO KING.

Στην ερώτησή μας, ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θαλάμου, ο κ. Καλαδάμης σημείωσε: «Ξεκινώντας από τις ανάγκες του πελάτη μας, ο συγκεκριμένος θάλαμος είναι κατάλληλος για μεταφορές νωπών προϊόντων σούπερ μάρκετ με τρεις θερμοκρασιακές ζώνες, με υπερυψωμένο σασί πίσω, ώστε και με φουλ φορτίο να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στους καταπέλτες των πλοίων, φέρει ενισχύσεις προστασίας για τυχόν προσκρούσεις στις ράμπες φόρτωσης και, βέβαια, είναι ιδιαίτερα αποδοτικός, διατηρεί τις προβλεπόμενες θερμοκρασίες και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα χωρίσματα θερμοκρασιών.

Για το ψυκτικό μηχάνημα της THERMO KING, ο κ. Καλαδάμης πρόσθεσε πως είναι το μοντέλο SLXi Spectrum S2ts3 με ενσωματωμένο σύστημα τηλεματικής. Αναλυτικά, παραθέτουμε τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του θαλάμου.

 

 

 

 

 

 

PreviousNext