Τροχοί & TIR

Πολυεργαλείο Mercedes-Benz Unimog U 427 

Συνδυάζοντας απόδοση με αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος κύκλου ζωής, το Unimog είναι το πραγματικό πολυεργαλείο δουλειάς με πολυάριθμες καινοτομίες που το καθιστούν άνετο
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 05/08/2021 - 10:19
Κοινοποίηση στα Social Media
unimog χορτοκοπτικό
Χορτοκοπή πλησίον της λίμνης Δοϊράνης με το νέο Mercedes-Benz Unimog U 427 της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Συνδυάζοντας απόδοση με αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος κύκλου ζωής, το Unimog είναι το πραγματικό πολυεργαλείο δουλειάς με πολυάριθμες καινοτομίες που το καθιστούν άνετο, ασφαλές και παραγωγικό. 



Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλο και περισσότεροι δήμοι, εργολάβοι αλλά και εταιρείες επενδύουν σε αυτό, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά, ζητώντας λίγα.



Μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο για εργασίες όπως χορτοκοπή, κλάδεμα δέντρων και θάμνων, εκχιονισμό, σάρωση, καθαρισμό, ακόμη και για μεταφορά φορτίων. 



Με ένα τέτοιο όχημα ενισχύθηκε πρόσφατα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Είναι το Mercedes-Benz Unimog U 427 των φωτογραφιών μας, το οποίο ξεκίνησε ήδη τη χορτοκοπή στο οδικό δίκτυο της περιοχής. 



Στο τεύχος Αυγούστου που κυκλοφορεί ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης καταγράφει από κοντά τις δυνατότητες του οχήματος και συνομιλεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Κιλκίς Νικόλαο Γρηγοριάδη, οι οποίοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επιλογή του Unimog. 



Το ≪παρών≫ έδωσε και ο Κώστας Καββαδίας υπεύθυνος προϊόντος βαρέων φορτηγών και σύμβουλος πωλήσεων Unimog, που μας αναλύει τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου. 

 

PreviousNext