Νέο Ford Transit Custom 2018

Panel van Πολυτελείας

Στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί οδηγούμε το εκ βάθρων ανανεωμένο Transit Custom, μοντέλο 2018, μερικούς μήνες προτού αρχίσει η εμπορική του διάθεση

Η Ford έκανε, όπως συνηθίζει, ένα τόσο εκτεταμένο «facelift» που τελικά παραπέμπει σε μοντέλο νέας γενιάς, με κορυφαία ποιότητα κύλισης, ακριβά και ανθεκτικά υλικά στην καμπίνα, προχωρημένο ντιζάιν, υψηλή επαγγελματική εκμετάλλευση και επίπεδο εξοπλισμού πρωτόγνωρο για την κατηγορία.

Είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέο Ford Transit Custom 2018, στην κατηγορία έως 1,5 τόνους ωφέλιμο φροτίο και έως 6,0 κυβ.μ. όγκο, του μοντέλου που, το 2011 ξεκίνησε την εντυπωσιακή ανανέωση της οικογένειας των Transit, μερικούς μήνες πριν από το εμπορικό του λανσάρισμα.

Όπως συνηθίζει η εταιρεία, έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ περισσότερο από ένα facelift, με σημαντικής έκτασης επεμβάσεις σε κάθε παράμετρο του οχήματος. Να υπενθυμίσουμε επιγραμματικά τις κύριες αλλαγές αρχίζοντας από τον σχεδιασμό, όπου ξεχωρίζει το εμπρός τμήμα του οχήματος που είναι μία «μεταφορά» του ντιζάιν των πλέον πρόσφατων επιβατικών μοντέλων της εταιρείας σε ελαφρύ επαγγελματικό. Η χαρακτηριστική τραπεζοειδής γρίλια έχει τοποθετηθεί αρκετά ψηλά, και τα φωτιστικά σώματα είναι τώρα πιο λεπτά με πολύ επιθετικά τελειώματα.

Γνωρίστε το νέο Transit Custom στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος: