Τροχοί & TIR

Αυστριακό Truck Festival με άρωμα ελληνικό

Στις 28-29 Απριλίου στην πόλη Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα Truck Festival της χώρας, όπου το «παρών» έδωσαν εκατοντάδες Super Trucks από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 16/09/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 28-29 Απριλίου στην πόλη Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα Truck Festival της χώρας, όπου το «παρών» έδωσαν εκατοντάδες Super Trucks από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες σε ένα αξέχαστο διήμερο με πολλή ένταση, όμορφες στιγμές και δυνατές παρουσίες.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια και η φετινή διοργάνωση είχε έντονο το ελληνικό στοιχείο καθώς συμμετείχε το γνωστό Lepidas Team από τον Ασπρόπυργο, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Λεπίδα και την παρέα του, καθώς και φορτηγό της εταιρείας Cont Lift του Δημήτρη Κόντου. Σε συνομιλία που είχαμε με τον Γρηγόρη Λεπίδα μας δήλωσε μεταξύ άλλων σχετικά με το Truck Festival. «Στην Αυστρία έχουμε έναν πολύ καλό φίλο που αγαπάει την πατρίδα μας, ένα εξαιρετικό παιδί, τον Franz Hinterbauer ο οποίος είναι ένας από τους διοργανωτές τηςσυγκεκριμένης εκδήλωσης. Εκτός από άριστες προσωπικές σχέσεις που διατηρούμε με τον Franz ο ίδιος φέρνει και τα φορτηγά του στο συνεργείο μου για βελτιώσεις και μηχανικές μετατροπές και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

Φέτος μας προσκάλεσε στο Festival του Σάλτσμπουργκ και αποφασίσαμε να παρευρεθούμε, τιμώντας τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους διοργανωτές, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όμορφα και εντυπωσιακά φορτηγά. Παρέα με τον Θανάση Μπάρλα, τον Μπάμπη Καψιμάλη και τους γιους μου Αντώνη και Φώτη ξεκινήσαμε οδικώς από την Αθήνα και ανεβήκαμε μέσω Σερβίαςγια να φτάσουμε στην Αυστρία.

Η φιλοξενία από πλευράς τους ήταν άψογη, η εκδήλωση φανταστική και γενικά περάσαμε πολύ ωραία.

Στην επόμενη διοργάνωση, το 2020, ευελπιστώ πως θα πάμε ακόμη πιο οργανωμένα και με μεγαλύτερη ομάδα από την Ελλάδα».

PreviousNext