Τροχοί & TIR

Νέα Kumho για τρέιλερ και λεωφορεία

Μία νέα σειρά ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα παρουσίασε η Kumho, το KXT10 για άξονα επικαθήμενου και το KCA03, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε λεωφορεία πόλης κατάλληλο για πολλαπλούς
Σάββατο 15/12/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μία νέα σειρά ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα παρουσίασε η Kumho, το KXT10 για άξονα επικαθήμενου και το KCA03, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε λεωφορεία πόλης κατάλληλο για πολλαπλούς άξονες και προσφέρεται στην κλασική διάσταση 275/70 R22.5.

Σε ό,τι αφορά στο Kumho KXT10, αυτό παρουσιάστηκε στη διάσταση 385/65 R22.5 και προορίζεται για χρήση σε τρέιλερ φορτηγών και όπως υποδηλώνουν οι σημάνσεις «3PMSF» και «M+S», το KXT10 είναι εξίσου κατάλληλο για χειμερινές και θερινές συνθήκες. Η εταιρεία υπόσχεται μεγάλη αντοχή στη φθορά και μέγιστη πρόσφυση.

«Είμαστε υπερήφανοι για την παρουσίαση μιας αυξανόμενης σειράς ελαστικών φορτηγών. Στο επίκεντρο βρίσκεται το νέο σχέδιο Kumho KXT10, που έρχεται να προστεθεί στο ελαστικό των αξόνων διεύθυνσης KXS10 και κίνησης KXD10, ολοκληρώνοντας μία τριάδα σύγχρονων ελαστικών πολλαπλών επιδόσεων για φορτηγά.», δήλωσε ο κ. Dirk Rockendorf, διευθυντής μάρκετινγκ της Kumho Tyre Europe.

PreviousNext